Jennifer Lawrence 22 Milyon Dolara New York'ta Villa Satın Aldı!

Açlık Oyunları serisi ile ününe ün katan Holywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence yeni bir emlak yatırımı daha yaptı.
Jennifer Lawrence 22 Milyon Dolara New York'ta Villa Satın Aldı!

Açlık Oyunları serisi ile ününe ün katan Holywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence yeni bir emlak yatırımı daha yaptı. Kazandığı parayı emlak yatırımında değerlendiren Holywood yıldızları arasında yer alan ünlü isim sahibi olduğu eve 5 milyon dolar indirim yaparak evini elden çıkardı ve kendisine süper lüks bir villa satın aldı. Detaylar haberimizde..

Holywood'un en çok kazanan genç yıldızları arasında yer alan ve Açlık Oyunları serisi ile ünü tüm dünyaya yayılan Jennifer Lawrence kazancını emlak yatırım ile değerlendirmeye devam ediyor.



Bugüne kadar sık sık emlak yatırımları ile gündeme gelen genç yıldız bu sefer Amerika'da satın aldığı villa yatırımı ile bir kere daha ismini manşetlere taşıdı. Genç yaşına rağmen hatırı sayılır bir servet yapan ünlü ismin mal varlığının büyük bir bölümü taşınmazlardan oluşuyor.



KENDİ EVİNİ 5 MİLYON DOLAR İNDİRİMLE SATTI, YENİ BİR VİLLA SATIN ALDI!



Genç yaşına rağmen Holywood'un Oscar ödüllü oyuncuları arasına adını yazdırmayı başaran Jennifer Lawrence New York'ta sahibi olduğu evini geride bıraktığımız yaz satışa çıkarmıştı.



Aradan çok uzun bir süre geçmesine rağmen 15.45 milyon dolar değer biçtiği evini bir türlü elden çıkarmayı başaramayan güzel oyuncu NTV tarafından yapılan habere göre sonunda evini iyi bir indirimle elden çıkarmayı başardı. Güzel oyuncu Jennifer Lawrence evini elden çıkarma için 5 milyon dolarlık müthiş bir indirim yapınca evin satışı hızlandı.



Beyaz perdenin sevilen isimlerinden Jennifer Lawrence 10 milyon dolara evini satar satmaz Amerika'da herkesin salgının merkezi olması nedeniyle adeta kaçtığı New York'ta iki katlı bir villa satın aldı. Güzel yıldız iki katlı villasına 21,9 milyon dolar öderken yeni evinin tadilatına başladı.



Emlak365.com