Kabine Toplantısı Bugün Ne Zaman Yapılacak, Son Dakika Kararları Saat Kaçta Açıklanacak, İller Arası Seyahat Kısıtlaması, Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Gözler bugün yapılacak kritik kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma namazı çıkışı tedbirleri mecburen sıkılaştıracağız açıklaması sonrası özellikle de korana virüs vaka sayısında patlama yaşanan İstanbul, Ankara ve İzmir için hafta sonu sokağa çıkma yasağı, iller arası seyahat yasağı, 65 yaş üstü yasakları ve kalabalık alanlara giriş yasakları gibi çok sayıda konuda yeni kararların alınması bekleniyor. Peki, kabine toplantısı bugün saat kaçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa se
Kabine Toplantısı Bugün Ne Zaman Yapılacak, Son Dakika Kararları Saat Kaçta Açıklanacak, İller Arası Seyahat Kısıtlaması, Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Gözler bugün yapılacak kritik kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma namazı çıkışı tedbirleri mecburen sıkılaştıracağız açıklaması sonrası özellikle de korana virüs vaka sayısında patlama yaşanan İstanbul, Ankara ve İzmir için hafta sonu sokağa çıkma yasağı, iller arası seyahat yasağı, 65 yaş üstü yasakları ve kalabalık alanlara giriş yasakları gibi çok sayıda konuda yeni kararların alınması bekleniyor. Peki, kabine toplantısı bugün saat kaçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa sesleniş konuşması ne zaman, yeni yasaklar ne zaman ilan edilecek, açıklanacak?

Gözler bugün yapılacak olan çok kritik kabine toplantısına çevrildi. Toplantıda çok sayıda önemli karar için milyonlarca kişiyi ilgilendiren kritik kararlar açıklanacak.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "TEDBİRLERİ SIKILAŞTIRMAK ZORUNDAYIZ" DİYEREK YENİ YASAKLARA İŞARET ETMİŞTİ!



Hatırlanacağı üzere Cuma Namazını Hz. Ali Camii'sinde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan namaz çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak “Ne yazık ki uyarılarımıza halkımız ciddi manada dikkat etmedi. Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız” diyerek yeni yasak kararlarının geleceğini duyurmuştu.



ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR İÇİN HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VE SEYAHAT KISITLAMASI YASAKLARI GÜNDEMDE!



Özellikle de korana virüs vaka sayısında adeta son aylarda patlama yaşanan Ankara ve hızlı yükseliş gösteren İstanbul ve İzmir için özel önlemlerin alınabileceği belirtiliyor.



Yİne yoğun bakım ünitesi kapasitesi dolmaya başlayan ve alarm veren illerde de il bazlı kısıtlama kararlarının alınabileceği belirtiliyor. Alınan yasaklama kararlarının Türkiye geneli olması beklenmezken illere göre ve illerdeki vaka sayılarına göre karar verilmesi beklentisi ağırlık kazanmış durumda.



BAKANLAR KURULU TOPLANTISI BUGÜN NE ZAMAN YAPILACAK, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başkanlık edilecek Bakanlar Kurulu toplantısı bugün saat 15:00 itibari ile başlayacak.



YENİ YASAK KARARLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK? CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ULUSA SESLENİŞ KONUŞMASI 21 EYLÜL 2020 SAAT KAÇTA?



Kabine toplantısının akşam saatlerinde tamamlanması beklenirken toplantının süresine bağlı olarak değişmekle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen ulusa sesleniş konuşması bugün saat 19:00 ila 20:00 saatleri arasında yapılması bekleniyor.



Emlak365.com