Kadın voleybol yarı final maçı ne zaman, Türkiye İtalya maçı saat kaçta?

Türkiye İtalya kadın voleybol yarı final maçı için geri sayım başladı. Peki, Türkiye İtalya yarı final maçı bugün ne zaman, saat kaçta?
Kadın voleybol yarı final maçı ne zaman, Türkiye İtalya maçı saat kaçta?

Kadın voleybol yarı final maçı ne zaman, Türkiye İtalya maçı saat kaçta? - Tüm Türkiye'nin tek yürek olarak beklemiş olduğu tarih gün geldi. Filenin Sultanları bugün bir kere daha milli takım için sahaya çıkacak ve rakip İtalya'yı bu sefer devirerek adını finale yazdırmaya çalışacak. Hatırlanacağı üzere Türkiye, İtalya ile grup maçında da karşı karşıya gelmiş ancak İtalyan ekip karşısında ne yazık ki set alamayarak maçı 3-0 kaybetmişti.

TÜRKİYE İTALYA YARI FİNAL KADIN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, BUGÜN SAAT KAÇTA?

Türkiye İtalya'yı elemeyi başarırsa adını final turuna yazdıracak ve Brezilya - ABD maçının galibiyle final maçı oynayacak. Türkiye'nin olası bir yenilgisi durumunda ise 3.lük maçı için son bir karşılaşma oynama hakkı daha olacak.

Türkiye'nin gruplarda 3-0 yenilerek büyük mağlubiyet aldığı İtalyan ekibi ile bir nevi rövans maçı olacak karşılaşma bugün yani 8 Ağustos 2024 Perşembe günü oynanacak. Filenin Sultanları bugüne kadar hep sabah maçlarını alırken bu sefer istediği gibi akşam maçı oynayacak. Tüm Türkiye'nin tek yürek olarak beklemiş olduğu kritik maç saat 21:00'de başlayacak. Kızlarımız çizme engelini aşmayı başarırsa altın madalya yolunda final maçına adını yazdırmayı başaracak. Maçı kaybetmeleri durumunda ise bronz madalya için 3.'lük maçına çıkacak.

Genel Yayın Yönetmeni