Kadına Şiddet Sınır Tanımıyor: Ayrılmak İsteyen Sevgilisinin Evinin Kapısına Bomba Düzeneği Kurdu!

Kadına yönelik şiddet her geçen gün biraz daha artmaya devam ederken ne yazık ki pek çok kadın bu şiddetin sonunda hayatını kaybediyor.
Kadına Şiddet Sınır Tanımıyor: Ayrılmak İsteyen Sevgilisinin Evinin Kapısına Bomba Düzeneği Kurdu!

Kadına yönelik şiddet her geçen gün biraz daha artmaya devam ederken ne yazık ki pek çok kadın bu şiddetin sonunda hayatını kaybediyor. Kadına şiddet olaylarının en çok ses getirenlerinden biri de Nevşehir'de yaşandı. Ürgüp ilçesinde yaşayan Bayram Ç. kendisinden ayrılmak isteyen genç kadının evinin kapısına bomba düzeneği kurdu!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yaşayan Hacer Ç. isimli kişi kadına yönelik şiddetin son mağdurlarından biri oldu. Genç kadın dikkatli komşularının ihbarı üzerine hayatını kurtarırken kadına yönelik şiddet olayları bir kere daha gündeme geldi.



AYRILMAK İSTEYEN SEVGİLİSİNİN EVİNİN KAPISINA BOMBA DÜZENEĞİ KURDU!



Söz konusu olay Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yaşandı. İsminin Bayram Ç. olduğu öğrenilen şahıs kendisinden ayrılmak isteyen Hacer Ç. 'nin evinin kapısına bomba düzeneği kurdu. Duyanların ağzını açık bırakan bombalı saldırı girişimi dikkatli komşuların ihbarı üzerine ortaya çıkarıldı. Hacer Ç. bir süre arkadaşlık ettiği Bayram Ç. ile ayrılmaya karar verdi.



Genç kadının bu karadan sonra hayatı cehenneme döndü. İddialara göre Bayram Ç. ayrılma kararını bir türlü kabul edemedi ve genç kadını sürekli olarak rahatsız etmeye başladı. Hacer Ç. tarafından yapılan şikayetler sonrasında kasten yaralama, tehdit, mala zarar verme ve silahla tehdit olaylarından da yakalandığı Ürgüp Sulh Ceza Mahkemesi'nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ortaya çıktı.



Bayram Ç. bu seferde genç kadının yaşadığı eve gece saatlerinde gelerek gizlice kapısına bomba düzeneği kurdu. Evin kapısında kurulan bomba düzeneğini fark eden komşular durumu hemen güvenlik güçlerine ihbar etti. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nden Ürgüp'e giden bomba imha uzmanı tarafındna düzenek etkisiz hale getirilirken kasten öldürmeye teşebbüs suçlaması ile tutuklanan Bayram Ç. cezaevine gönderildi.



Emlak365.com