Kafeler, Lokantalar Ve Restoranlar İçin Müjde Mi Geliyor? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye'de koronavirüs tedbirlerine yönelik yeni kararların alınacağı kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.
Kafeler, Lokantalar Ve Restoranlar İçin Müjde Mi Geliyor? Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye'de koronavirüs tedbirlerine yönelik yeni kararların alınacağı kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre kabine toplantısının zamanı açıklandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında özellikle kafelerde ve restoranlarda normalleşme adımlarının atılacağı kabine toplantısının ne zaman yapılacağı belli oldu. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre kabine toplantısı 28 Ocak 2021 Perşembe günü yapılacak.



CUMHURBAŞKANI ELAZIĞ'A GİDECEK!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta çok yoğun bir programı olacağı bildirildi. Bu nedenle kabine toplantısının tarihi bu programa göre belirlendi. Elazığ depreminin yıldönümü nedeniyle bu kente gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutlarını inceleyerek tamamlanan konutları hak sahiplerine teslim edecek.



HAFTALIK PROGRAM BELLİ OLDU!



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Salı günü programı ise geçtiğimiz hafta koronavirüs aşısı olması nedeniyle bu haftaya ertelenen AK Parti MYK toplantısı olacak. Bu toplantıda hukuk ve ekonomi alanında yapılacak olan reformlar için hazırlanan taslak metin masaya yatırılacak. Çarşamba günü ise TBMM'de partisinin 2021 yılının ilk grup toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada önemli mesajlar verecek. Ayrıca aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığı'nda Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplanacak. 2021'in ilk MGK toplantısında PKK, KCK, PYD, YPG, FETÖ ve DEAŞ gibi terör örgütleriyle yapılan mücadele konuşulup Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ile Yunanistan ile başlayan istikşafi görüşmeleri değerlendirilecek.



KABİNE TOPLANTISINDA KAFELER VE RESTORANLAR İÇİN MÜJDE KARARI ÇIKACAK MI?



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönetiminde 28 Ocak 2021 Perşembe günü ise kabine toplantısı yapılacak. Kabine toplantısında özellikle kafelerle ve restoranlarla alakalı yeni bir karar alınmasına yönelik büyük bir beklenti oluştu. Normalleşme adımlarının masaya yatırılacağı kabine toplantısında Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ile kafelerin ve restoranların belirli kurallar dahilinde yeniden müşteri kabul etmelerine imkan tanıyan bir düzenleme yapılması görüşülecek. Ayrıca kabine toplantısında diğer koronavirüs tedbirleri de masaya yatırılarak normalleşme adımlarının atılıp atılmayacağı tartışmaya açılacak.



Emlak365.com