Kağıthane'de Çökme ve Yıkım Sonrası Son Durum!

22 Nisan'da Kağıthane'de çöken 4 katlı bina sonrası son durum ne, çevre binalar için tehlikenin boyutu ne durumda? Detaylar haberimizde.
Kağıthane'de Çökme ve Yıkım Sonrası Son Durum!

22 Nisan'da Kağıthane'de çöken 4 katlı bina sonrası son durum ne, çevre binalar için tehlikenin boyutu ne durumda? Detaylar haberimizde...

22 Nisan'da İstanbul Kağıthane'de 4 katlı bina'nın çökmesinin ardından saatler geçti. Kağıthane'de son durum ne, çevre binalar için vatandaş tehlike'nin boyutunu merak ediyor.



Çevredeki Binalar Tahliye Edildi!



Dün İstanbul Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi Akkaya Sokak’ta 4 katlı bina da çökme meydana gelmişti. İstinat duvarı çöken bina da meydana gelen toprak kayması vatandaşı korkuturken çevredeki binalar da büyük bir risk altındaydı.



Kağıthane'de Çökme ve Yıkım Sonrası Son Durum!



4 katlı binanın tamamen çökmesinin ardından gözgözü görmedi vatandaş korku ve panik ile o anları an be an izledi.



Kağıthane'de çöken 4 katlı binanın ardında tam olarak yan tarafında bulunan 5 katlı binanın da yıkımı gerçekleşti. İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akkaya Sokak’ta toplam da 19 bina tahliye edilirken çalışan ekipletrin bundan 2 yıl önce başlatmış oldukları inşaatın risk için çukur nedeniyle başlatılmış olan dolgu çalışması halen devam etmektedir.



5 katlı binanın yıkım süresi yaklaşık 10 saat sürerken altı tamamen boşaltılan bina zararsız ve kontrollü bir şekilde yıkıldı. Ekipler inşaat yapılması için açılan çukuru kapatmak için tüm hızıyla afriyat taşımaktadır.



Emlak365.com