Kanal D'nin Flaş Dizisi Sadakatsiz Nerede Çekiliyor?

2021 yılının en farklı yapımlarından biri olan Sadakatsiz kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaştı.
Kanal D'nin Flaş Dizisi Sadakatsiz Nerede Çekiliyor?

2021 yılının en farklı yapımlarından biri olan Sadakatsiz kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaştı. Peki önemli bir reyting başarısı yakalayan Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor? İşte yanıtı;

2020 yılı yayın döneminde adından en çok söz ettiren ve sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin başında Sadakatsiz geliyor.



Kanal D'de yayınlanan dizi her hafta önemli reyting başarıları elde ediyor. Son dönemdeler oldukça popüler olan kadın temalı dizilerden olan sadakatsız, evliliğinde ihaneti yaşayan bir kadının hayata dair mücadelesini anlatıyor.



SADAKATSİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?



Yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi tarafından hazırlanan dizi her hafta Çarşamba günü ekranlara geliyor.



Diziye dair merak edilen çok sayıda sorudan bir tanesi de dizinin nerede çekildiği. Dizinin ilk 4 bölümü Tekirdağ'da çekildi. Tekirdağ Süleymanpaşa’da yapılan çekimler Barlar Sokağında gerçekleştirildi. Dizinin ilk dört bölümünün ardından ise set İstanbul'a taşıntı.



Çok sayıda ünlü oyuncunun yer aldığı Sadakatsiz dizisi 4. bölümden itibaren İstanbul'un farklı noktalarında çekilecek.



SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?



İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinin başrolünde Cansu Dere rol alıyor. Eşi tarafından daha genç bir kadınlar aldatılan ve yaşanan olaylara karşı mücadele eden Asya karakterini canlandıran Cansu Dere'ye kocası Volkan rolünde Caner Cindoruk eşlik ediyor. Dizide ayrıca Melise Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Eren Vurdem, Kenan Ece Burak Sergen gibi isimler yer alıyor.



Emlak365.com