Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Son Dakika Deprem Haberi: Muğla Datça Yine Sallandı!

Bir süredir üst üste yaşanan depremlerle sarsılmaya devam eden Datça'da yine bir deprem yaşandı. Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberi ile depremin şiddetini 4,2 olarak duyururken AFAD deprem dairesi ise 4.0 olarak ilan etti. Depremin detayları haberimizde...
Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Son Dakika Deprem Haberi: Muğla Datça Yine Sallandı!

Türkiye peş peşe gelen deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken son deprem haberi ise bir süredir yaşanan depremlerle endişe yaşayan Datça'da meydana geldi.

Üst üste yaşanan depremler nedeni ile diken üstünde olan Datçalılar yeni deprem sonrasında bir kere daha panik yaşarken tam kapanma ve pandemi nedeni ile vatandaşlara evlerinde bir hasar yoksa dışarı çıkmamaları ve evlerinde kalmaya devam etmeleri yönünde uyarı yapıldı.

MUĞLA'DA SON DAKİKA HABERİ: DEPREM Mİ OLDU, NEREDE DEPREM OLDU?

Hem T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD hem de Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Datça'da yeni bir deprem yaşandığı ilan edildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı saat 14:41'de yaşanan depremin şiddetini 4.0 olarak duyururken depremin merkez üssünü ise Ege Denizi Datça Muğla olarak ilan etti.

Kandilli Rasathanesi twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu duyurusunda depremin merkez üssünü Oniki Adalar Akdeniz olarak duyururken depremin şiddetini ise 4.2 olarak duyurdu.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan Son Dakika Deprem Haberi: Muğla Datça Yine Sallandı!

AFAD tarafından yapılan açıklamada Datça açıklarında meydana gelen depremden sonra herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı ilan edildi. Datça açıklarında son olarak 5 Mayıs 2021 gününde de yine 4.0 şiddetinde bir deprem yaşanmış, deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli panik yaşamıştı. Son dönemde adeta deprem fırtınası yaşanan bölgede yaşayan kişilerin endişeleri artarken bu nedenle yaşanan depremler sonrasında ortaya çıkan panikte artıyor.