Karabağ'dan Son Dakika Haberi! Azerbaycan Halkına Müjdeyi Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Verdi!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında devam eden Karabağ'daki çatışmalar ile alakalı olarak son dakika haberi geldi.
Karabağ'dan Son Dakika Haberi! Azerbaycan Halkına Müjdeyi Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Verdi!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında devam eden Karabağ'daki çatışmalar ile alakalı olarak son dakika haberi geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak Karabağ'da Madagiz bölgesinde Azerbaycan bayrağının göndere çekildiğini tüm dünyaya duyurdu.

Ermenistan ile Azerbaycan arasında Karabağ'da yaşanan çatışmalardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Azerbaycan ordusu yıllardır Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan topraklarını teker teker yeniden ele geçiriyor.



AZERBAYCAN ORDUSU ERMENİSTAN ORDUSUNU BİTİRİYOR!



Azerbaycan ordusunun Karabağ'da ilerleyişi karşısında Ermenistan aciz duruma düşmeye devam ediyor. Ordusunda büyük kayıplar yaşayan Ermenistan'ın zararının 1,2 milyar doları geçtiği bildirildi. Ayrıca bugün bazı Ermenistan askerleri beyaz bayrak çekerek gruplar halinde Azerbaycan ordusuna teslim olmaya başladılar. Bu askerler Azerbaycan ordusu tarafından esir alındılar.



MÜJDEYİ İLHAM ALİYEV VERDİ!



Ermenistan işgali altındaki Azerbaycan topraklarının kurtarıldığı haberini son olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İlham Aliyev, “Bugün kahraman Azerbaycan ordumuz Karabağ'da Madagiz'de Azerbaycan bayrağını göndere çekmiştir. Madagiz bizim öz vatanımızdır, bizimdir. Karabağ Azerbaycan Türklerinindir.” dedi.



Karabağ'dan Son Dakika Haberi! Azerbaycan Halkına Müjdeyi Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Verdi!



AZERBAYCAN KARABAĞ'IN TAMAMINI ALMADAN DURMAYACAK!



Öte yandan Ermenistan'ın ateşkes anlaşması yapmak için şartlarını zorlamaya başladığı ama Azerbaycan'ın Karabağ'da işgal altındaki tüm topraklarını geri almadan ateşkes masasına oturmayacağı belirtildi.



Emlak365.com