Kavga Ettiği Komşusunun Üzerine Kaynar Su Döküp Haşlayan Kişi Serbest Bırakıldı!

Komşular arasında yaşanan tartışmalar pandemi nedeni ile getirilen sokağa çıkma yasağı döneminde artış gösterirken bunlardan biri de Edirne'de yaşandı. Sigara dumanı nedeni ile başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken sonrasında yaşanan olaylar ise ağızları açık bıraktı.
Kavga Ettiği Komşusunun Üzerine Kaynar Su Döküp Haşlayan Kişi Serbest Bırakıldı!

Edirne'de komşular arasında sigara dumanı nedeni ile tartışma yaşandı. Sigara dumanı ve kokusundan rahatsız olduğunu belirten E.Y. konu hakkında komşusu G.Ü.'yü uyardı. Komşular arasında yaşanan konuşma kısa süre sonra tartışmaya dönüşürken taraflar arasında yaşanan tartışma araya giren diğer komşular tarafından ayrıldı.

G.Ü. tartışmanın ardından evinden çıkarak fırına ekmek almaya gitti. Fırından dönüşte evine girmek için kapıya yönelen G.Ü.'nün üzerine tartışma yaşadığı komşusu E.Y. tarafından bir tencere kaynar su döküldüğü iddia edildi. Üzerine dökülen kaynar su ile neye uğradığını şaşıran G.Ü.'nün vücudunda ciddi yanıklar oluşurken olay yerine gelen güvenlik görevlileri kaynar su döken komşuyu ve kızını gözaltına aldı.

KOMŞUSUNUN ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKEN ADAM SERBEST BIRAKILDI!

Edirne Meydan Mahallesi'nde yer alan binada komşular arasında sigara dumanı nedeni ile tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede hararetlenirken diğer komşuların araya girmesi ile daha fazla büyümeden ayrıldı. Apartmanın birinci katında oturan G.Ü.'nün içtiği sigara dumanının üst kat komşunun evine binanın havalandırma boşluğundan girmesi üzerine komşuları tarafından uyarıldı.

İddialara göre uyarılara aldırış etmeyen G.Ü. sigara içmeye devam edince bir kez daha iki komşu arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra fırına giden E.Y. üzerine dökülen kaynar su ile neye uğradığını şaşırdı. Üzerine dökülen kaynar su ile vücudunda büyük yanık oluşan E.Y. yapmış olduğu açıklamasında sigara dumanı nedeni ile uyardığı komşusu tarafından üzerine kaynar su döküldüğünü iddia etti.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından göz altına alınan G.Ü. ise hakkında yapılan yasal işlemin ardından serbest bırakıldı.