Kayıp Olarak Aranan Emlak Zengini, Trilyoner Emlakçı Cinayete Kurban Gitmiş!

Kurban Bayramının son günü bir anda kayıplara karışan emlak zengini, trilyoner emlakçının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
Kayıp Olarak Aranan Emlak Zengini, Trilyoner Emlakçı Cinayete Kurban Gitmiş!

Kurban Bayramının son günü bir anda kayıplara karışan emlak zengini, trilyoner emlakçının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir otomobilin bagajından kan damlaması ve kötü kokular yayılması üzerine vatandaşlar tarafından yapılan ihbar sonrası kayıp olarak aranan Cezayirli iş insanı Mohammed Mekki 'nin cansız bedenine ulaşıldı. Detaylar haberimizde...

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan Sarısu Mahallesi 150 Sokak’ta bir sitenin apartmanının otoparkında park halindeki araçtan yayılan kötü kokular üzerine arabanın yakınına giden vatandaşlar yere damlayan kanı fark etti.



Kanın görülmesi üzerine site sakinleri hemen durumu 112 acil servis merkezine iletirken olay yerine sağlık ekipleri ile beraber güvenlik güçleri de sevk edildi.



KAYIP OLARAK ARANAN TRİLYONER EMLAKÇININ CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI!



Olay yerine gelen güvenlik güçleri araç plakasından yapmış oldukları sorgulamada aracın ailesi tarafından hakkında kayıp ihbarı yapılan 44 yaşındaki emlak zengini Cezayirli işadamı Mohammed Mekki'ye ait olduğunu tespit ettiler.



Şahsın hakkında kayıp ihbarı bulunduğunu tespit eden ekipler aracın bagajını açtıklarında Mekki'nin cansız bedeninı buldular. Olay yeri güvenlik güçleri tarafından hemen koruma altına alınırken Kurban Bayramı'nın son gününden bu yana kayıp olan iş adamının cesedi otopsi yapılmak üzere olay yerinden Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.



Yapılan incelemede trilyoner emlakçının vucudunda 20'nin üzerinde kesici bıçak yarası tespit edilirken iş adamının eşi ise iş adamının sahip olduğu evi kiralamak üzere anlaştıkları sitenin işletmecisinden şüphelendiğini belirterek eşinin ailesinin Cezayirli olduğunu ve bu nedenle eşinin cenazesini işlemlerin tamamlanmasının ardından Cezayir'e götüreceklerini söyledi.



Mekki'nin emlak zengini olduğu ve cinayetin bu nedenle işlenmiş olabileceği ihtimali de güvenlik güçleri tarafından araştırılıyor.



Emlak365.com