Kayseri'de Deprem Fırtınası! Peş Peşe 6 Deprem Oldu, Bazı Evlerde Hasar Oluştu

Dün İzmir'de yaşanan deprem hareketliliği sonrası benzer bir hareketlilikte Kayseri'de yaşandı.
Kayseri'de Deprem Fırtınası! Peş Peşe 6 Deprem Oldu, Bazı Evlerde Hasar Oluştu

Dün İzmir'de yaşanan deprem hareketliliği sonrası benzer bir hareketlilikte Kayseri'de yaşandı. Kayseri'de peş peşe tam 6 deprem yaşanırken bazı evlerde hasar oluştuğu öğrenildi. Sivas ve çevre illerde de hissedilen deprem panik yaşanmasına neden oldu.

Türkiye peş peşe yaşanan depremler ile sarsılmaya devam ederken dün İzmir'de yaşanan deprem fırtınasının bir benzeri de Kayseri'de büyük panik yarattı. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan resmi açıklamada Kayseri'de yaşanan deprem dalgası duyuruldu.



ÜST ÜSTE 6 DEPREM OLDU!



T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan son depremler listesine göre Kayseri'de üst üste tam 6 deprem meydana geldi. Gece saat 03:00 ile 03:14 arasında 14 dakikalık zaman dilimi içerisinde yaşanan depremlerden en şiddetlisi ise gece 03:02:43 itibari ile yaşanan 4,6 şiddetindeki deprem oldu.



Kayseri'de Deprem Fırtınası! Peş Peşe 6 Deprem Oldu, Bazı Evlerde Hasar Oluştu



Sosyal medyada depremin geceyarısı olmasına rağmen çok sayıda paylaşım yapılırken vatandaşların ortak düşüncesi depremin çok şiddetli hissedildiğ yönünde oldu. Özellikle de depremin merkez üssü olarak belirlenen Sarıoğlan bölgesine yakın olan yerleşim yerlerinde pek çok kişi sosyal medyada yaptığı paylaşımda uykularından sarsıntı ile uyandıracak kadar şiddetli bir deprem yaşadıklarını dile getirdi.



Bazı evlerde çatlaklar oluştuğu görülürken AFAD ekipleri hasar tespit çalışmalarına başladı.



Emlak365.com