Kemal Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atan Osman Sarıgün Tutuklandı! (Osman Sarıgün Kimdir, Şehidin Dayısı Mı?)

Çubuk'ta düzenlenen şehit cenazesi töreninde Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı belirlenen Osman Sarıgün tutuklandı! Detaylar haberimizde.
Kemal Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atan Osman Sarıgün Tutuklandı! (Osman Sarıgün Kimdir, Şehidin Dayısı Mı?)

Çubuk'ta düzenlenen şehit cenazesi töreninde Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı belirlenen Osman Sarıgün tutuklandı! Detaylar haberimizde...

Pazar günü Ankara Çubuk'ta düzenlenen şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumrut attığı belirlenen ve kamera görüntüleri olan Osman Sarıgün tutuklandı.



Osman Sarıgün Kimdir, Osman Sarıgün Şehidin Dayısı Mı?



1959 doğumlu olan Osman Sarıgün'ün Çubuklu olduğu öğrenilirken köyde çiftçilik yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.



İlk yapılan açıklamalarda yumruk atan şahsın şehitdimiz ile bir akrabalığı olmadığı iddia edilirken daha sonra şehit yakınları tarafından yapılan açıklamalarda Sarıgün'ün şehidin dayısı olduğu ortaya çıktı.



Osman Sarıgün AK Parti Üyesi Mi?



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan "Sayın Kılıçdaroğlu’na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün’ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün’ün Kesin İhraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kurulu’na sevkine karar vermiştir" açıklaması ile Sarıgün'ün AK Partisi üyesi olduğu kesinleşmişti.



Kemal Kılıçdaroğlu'na Şehit Cenazesinde Saldırı Gerçekleşmişti!



Hatırlanacağı üzere Kemal Kılıçdaroğlu Pazar günü Ankara Çubuk'ta gerçekleştirilen şehit cenazesine katılmıştı.



Cenaze alanına girdiği anda protesto edilmeye başlanan Kemal Kılıçdaroğlu bir anda kalabalık bir grubun arasında kalmış ve fiziki saldırıya uğramıştı.



Alandan hemen güvenlik ekipleri tarafından bir eve alınan CHP lideri ardından eve gelen zırhlı araç ve yoğun güvenlik önlemleri ile köyden çıkarılmıştı.



CHP tarafı olayın organize bir saldırı olduğunu iddia ederken AKP tarafı ise saldırıyı kınamıştı.



Emlak365.com