Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin CHP'den İhraç Edilmesine İlişkin Açıklama

Siyaset gündeminde son dönemlerde konuşulan iddialardan bir tanesi olan Muharrem İnce'den CHP'den ihraç edilmesine yönelik Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'nin CHP'den İhraç Edilmesine İlişkin Açıklama

Siyaset gündeminde son dönemlerde konuşulan iddialardan bir tanesi olan Muharrem İnce'den CHP'den ihraç edilmesine yönelik Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde son günlerde konuşulan konu başlıkları arasında Muharrem İnce'nin partiden ihraç edilmesi geliyor.



Muharrem İnce'nin CHP'den ihracına ilişkin başvuru yapılmasının ardından ise konu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu. Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin durumunu ele aldı.



KILIÇDAROĞLU'NDAN MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündemde yer alan konu başlıklarını NTV canlı yayınında değerlendirdi.



Dış politika, Doğu Akdeniz gibi konu başlıklarının yanı sıra ülke gündemini de ele alan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca kendisine sorulan sorulara da yanıt verdi. İşte CHP Lideri Kılıçaroğlu'nun konuşmasının satır başları.



Muharrem İnce Konusu



Kılıçdaroğlu kendisine sorulan Muharrem İnce ihraç edilecek mi? sorusuna "Bugün gazetelerden okudum, bir parti üyemiz ihraç dilekçesi vermiş. Böyle bir şey yok, söz konusu değil. Birisi dilekçe verdi hemen ihraç edelim, olmaz. Parti içinde asla kavga istemiyorum. Kavga edip partiye zarar vereni partiden ayıracağım." yanıtını verdi.



Abdullah Gül Açıklaması



Abdullah Gül'ün, Cumhrubaşkanlığı Adaylığına dair gündemde yer alan iddiaları da değerlendiren Kılıçdaroğlu seçimlerin 2023 yılında olacağını ifade etti. Seçimler 2023 yılında olacaksa bu tartışlamaların anlamsız olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı kim olacak? tartışmalarını absürt bulduğunu ifade etti.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuya ilişkin konuşmasında ayrıca "Abdullah Gül’ün ismi geçince korkuyorlar, neden korkuyorsunuz? Bu tartışılacak bir şey değil. Seçim 4 ay sonra olsa oturup tartışalım. Hem Erdoğan hem Bahçeli seçimlerin zamanında yapılacağın söylüyorlar. O zaman bekleyeceğiz. Beklerken neleri nasıl yapacağımızı tartışmalıyız. Kişiler bazında tartışma doğru değildir. İttifakı yok sayıp aday belirlemeyiz." ifadelerini kullandı.



Emlak365.com