Kemal ve Feryal Gülman Arasında 245 Milyon Liralık Yalı Krizi! Kara Para Aşk Dizisinin Çekildiği Yalı Satılıyor Mu?

88 yaşındaki Kemal Gülman'ın 30 yaşındaki avukatı ile yasak aşk yaşadığı iddiası ile eşine boşanma davası açan Feryal Gülman arasında satılık yalı krizi baş gösterdi.
Kemal ve Feryal Gülman Arasında 245 Milyon Liralık Yalı Krizi! Kara Para Aşk Dizisinin Çekildiği Yalı Satılıyor Mu?

88 yaşındaki Kemal Gülman'ın 30 yaşındaki avukatı ile yasak aşk yaşadığı iddiası ile eşine boşanma davası açan Feryal Gülman arasında satılık yalı krizi baş gösterdi. Yüzde 52'si kendisine yüzde 48'i ise oğlu Aslan Gülman üzerine kayıtlı olan 245 milyon liralık yalıyı Feryal Gülman'ın satışa çıkarması boşanma davaları süren ikili arasında yeni bir kriz yaşanmasına neden oldu.

Bir döneme damga vuran Kara Para Aşk isimli dizi çekimlerine de ev sahipliği yapan görenleri kendisine hayran bırakan süper lüks yalıyı satışa çıkaran Feryal Gülman boşanma davasının devam ettiği eşi Kemal Gülman ile bir kere daha karşı karşıya geldi.



Kemal Gülman eşinin yalıyı satmasını engellemek adına mahkemeye başvuruda bulunmuş ve Bebek'te yer alan yalının satış işleminin durdurulmasını, oğlu Aslan Gülman adına kayıtlı olan yüzde 48'lik bölümünü kendi adına geçirilmesini talep etmişti.



FERYAL GÜLMAN "YALININ SATIŞI DEVAM EDİYOR, SATIŞI ENGELLEYEN BİR DURUM YOK"



Kemal Gülman tarafından piyasada yalı satışının mahkeme tarafından engellendiği yönünde duyumlar yayıldığını iddia eden Feryal Gülman Cuma günü mahkemeden karar çıktığını ve mahkemenin boşanma davası süren eşinin talebini reddettiğini belirten Feryal Gülman yalının satışının sürdüğünü söyledi.



Konu hakkında ididaları köşesine taşıyan Sabah Gazetesi Yazarı Bülent Cankurt, Kemal Gülman tarafından söz konusu iddiaların satışı baltalamak amacı ile kasten çıkarıldığını iddia ederek Kemal Gülman'ı basına bilerek isteyerek yanıltıcı beyanlarda bulunmakla suçladı.



Satışa konu olan Bebek'te bulunan yalı Kara Para Aşk dizisinde de çekim amacı ile kullanılmış, hemen yol kenarında deniz manzarası ile Bebek'in en gözde yalıları arasında bulunuyor. Feryal Gülman yalısı için 245 milyon lira talep ediyor.



Emlak365.com