Kemerburguz Ormanındaki Kütük Evinde Karantinaya Giren Kıvanç Tatlıtuğ Corana Virüsü Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı

Ekranların sevilen yüzü ve genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ koranavirüs salgını sonrasında korunmak amacı ile eşi Başak Dizer ile beraber Kemerburgaz Ormanı içerisinde yer alan kütük evlerinde karantina uygulamasına başlamış ve sosyal yaşamdan kendilerini izole etmişlerdi.
Kemerburguz Ormanındaki Kütük Evinde Karantinaya Giren Kıvanç Tatlıtuğ Corana Virüsü Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı

Ekranların sevilen yüzü ve genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ koranavirüs salgını sonrasında korunmak amacı ile eşi Başak Dizer ile beraber Kemerburgaz Ormanı içerisinde yer alan kütük evlerinde karantina uygulamasına başlamış ve sosyal yaşamdan kendilerini izole etmişlerdi. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Kıvanç Tatlıtuğ'a koranavirüs mü bulaştı?

Koranavirüs salgınının patlak vermesinin ardından kütük evlerinde herkesten izole bir şekilde inzivaya çekilen Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den kötü haber geldi!



BAŞAK DİZER VE KIVANÇ TATLITUĞ KEMERBURGAZ ORMANI İÇİNDEKİ KÜTÜK EVLERİNDE KARANTİNAYA KAPANMIŞLARDI!



Corana virüsü salgınının hızla yayılmasının ardından pek çok ünlü isim de evlerinde inzivaya çekilme kararı alırken bunlardan biri de Kıvanç Tatlıtuğ olmuştu.



Eşi Başak Dizer ile beraber Kemerburgaz'da yer alan kütük evlerinde inzivaya çekilen Kıvanç Tatlıtuğ dış dünya ile ilişkilerini kesmiş ve köpekleriyle beraber doğa ile iç içe bir yaşam sürmeye başlamışlardı.



Kemerburguz Ormanındaki Kütük Evinde Karantinaya Giren Kıvanç Tatlıtuğ Corana Virüsü Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı



KIVANÇ TATLITUĞ KORANAVİRÜS ŞÜPHESİ İLE HASTANEYE KALDIRILDI !



Kütük evlerinden hiç çıkmayan çift önlemler olarak hiçbir şekilde ziyaretçi kabul etmemiş, yakınları ile de sadece telefonla görüştükleri, yakın dosları ile de görüntülü görüşme ile teması sürdürmeyi tercih etmişti.



Sevdikleri ile de bu süreçte görüşmeyen ve yaklaşık 3 haftadır kütük evlerinde kalan çiftten üzücü bir haber geldi. Öncek akşam üzeri rahatsızlanan ve kendisini kötü hissetmeye başlayan yakışıklı oyuncunun kontrol amaçlı hastaneye gittiği açıklandı.



Hastaneye yatırılan ünlü oyuncunun koranavirüs şüphesi ile kontrol altına alındığı iddia ediliyor. Ancak konu hakkında henüz hastane yönetimi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.



Emlak365.com