Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çiftçi Kızları Lalin için Ev Değiştiriyor

Sinema, dizi ve TV programlarının aranan isimlerinden olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal son dönemlerde ev arayışları içindeler.
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çiftçi Kızları Lalin için Ev Değiştiriyor

Sinema, dizi ve TV programlarının aranan isimlerinden olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal son dönemlerde ev arayışları içindeler. Yaz döneminde genellikle Marmaris'te kalan çiftin burada yaşadıkları ulaşım ve diğer sorunları nedeniyle taşınacakları öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun ev arayışında olduğu ve çiftin Bodrum'a taşınabilecekleri öğrenildi. İşte ünlü çiftin listesinde yer alan yerler.

ÜNLÜ ÇİFT KIZLARI İÇİN TAŞINIYOR

Televizyon dünyasının iki aranan ismi olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal 2016 yılında evlenmişlerdi. Sanat camiasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer alan iki isim yaz dönemlerinde tatil amacıyla Marmaris'te kalıyorlardı. Ancak kızlarının doğumunun ardından daha seçici olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti yeni yılda bu kararlarını değiştirdiler.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Her yazı Selimiye'de tuttukları evde geçiren çift, bu kez kontratı yenilemedi. Ünlü çiftçin kızlarının doğumunun ardından yaz dönemini Bodrum'da geçirmeye karar verdikleri iddia edildi. İki ünlü ismin yazın Bodrum'da kalmaya karar vermelerinin ardında ise Marmaris'in Selimiye bölgesinde yaşadıkları ulaşım sorunu olduğu öne sürüldü.

Tatil için seçilen bu bölge özellikle mahremiyetine önem veren ünlü isimler tarafından sıkça tercih ediliyor. Yaşanan ulaşım sorunun ise Ekim ayında anne olan Sinem Kobal'ı endişelendirdiği öğrenildi. Çift bu nedenden dolayı yaz dönemini Bodrum'da geçirmeye karar verdiler.

Hem ulaşım konusunda zorluk yaşanmaması hemde daha kapsamlı hastanelerin olması ünlü iki ismin Bodrum tercihinde etkili olmuş.