Kendini Cinci Hoca Olarak Tanıtan Sapık Terör Örgütünün Organizasyonlarında Dua Etmiş

Kendisini hoca olarak tanıtan ve bir kadına cinsel tacizde bulunduğu görüntüleri ortaya çıkan kişi tutuklanmıştı.
Kendini Cinci Hoca Olarak Tanıtan Sapık Terör Örgütünün Organizasyonlarında Dua Etmiş

Kendisini hoca olarak tanıtan ve bir kadına cinsel tacizde bulunduğu görüntüleri ortaya çıkan kişi tutuklanmıştı. Bu kişinin daha öncede hain terör örgütü PKK'nın toplantılarında yer aldığı ortaya çıktı.

İstanbul'da Burhan D. isimli sahşın bir kadına yönelik cinsel istismar görüntüleri ortaya çıkmış ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kendisini hoca olarak tanıtan bu şahsın bu yöntemle çok sayıda kadına istismarda bulunduğu iddia edilirken şahsa yönelik yeni görüntüler ortaya çıktı.



TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TOPLANTILARINDA YER ALMIŞ



İstanbul Esenlerde yaşayan Burhan D. isimli şahıs, özellikle eşiyle boşanma aşamasında olan kadınları hedef almış. Kendisini hoca olarak tanıtan bu kişi kadınların ilişkilerini düzeltebileceğini ve evliliklerini kurtarabileceğini vaat eden Burhan D. kadınlardan para almış. Kadınların vücutlarının çeşitli bölgelerine yazılar yazarak kadınlara cinsel istismarda bulunan kişinin görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ise Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir çalışma başlattılar.



Söz konusu soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen ekipler, nitelikli dolandırıcılık ve cinsel tacizden suç kaydı bulunan şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



PKK Toplantısında Dua Etmiş



Söz konusu şüpheli şahsın sosyal medyada yer alan bir görüntüsü de ortaya çıktı. Fotoğrafta bu şahsın bölücü terör örgütü PKK toplantısına katıldığı ve dua ettiği görülüyor.



Kendini Cinci Hoca Olarak Tanıtan Sapık Terör Örgütünün Organizasyonlarında Dua Etmiş



Emlak365.com