Kendisinden 43 Yaş Küçük Asistanı İle Evlenen İbrahim Tatlıses'in Mal Varlığı Dudak Uçuklattı!

Magazin basınının gündeminden düşmeyen ve İbo Show programı ile ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük olan asistanı ile evlendiğini duyurmuştu. İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya kaç yaşında, İbrahim Tatlıses'in mal varlığı 2021 ne kadar, gerçekten evlendi mi, resmi evlilikleri kiminle, kaç evi var?
Kendisinden 43 Yaş Küçük Asistanı İle Evlenen İbrahim Tatlıses'in Mal Varlığı Dudak Uçuklattı!

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda ölümden dönen ve uzun süren tedavisinin ardından tekrar ekranlara dönüş yapan İbrahim Tatlıses açıklamaları ile olay yaratmaya devam ediyor. Özel bir televizyon kanalında yayımlanan İbo Show programı ile adından söz ettiren İmparator lakaplı şarkıcı programına konuk olarak katılan Ebru Yaşar'ın evlilik sorusu ile gündeme adeta bomba gibi düştü.

İBRAHİM TATLISES KAÇ YAŞINDA, EVLENDİĞİNİ SÖYLEDİĞİ YENİ SEVGİLİSİ GÜLÇİN KARAKAYA KAÇ YAŞINDA, İKİSİNİN ARASINDA KAÇ YAŞ FARK VAR?

Ekranlarda fırtına gibi estiği bir dönemde televizyondaki programının çıkışında aracında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses başına isabet eden kurşunla ağır yaralanmış ve ölümden dönmüştü. Uzun süren tedavi sürecinin sonunda yeniden ekranlara dönüş yapan İbrahim Tatlıses son programında evlendiğini açıklaması ile gündeme bomba gibi bir dönüş yapmıştı.

İbrahim Tatlıses'in yapmış olduğu açıklamalarda en büyük yankıyı ikilinin arasındaki yaş farkı yaratmıştı. Çünkü 69 yaşında olan İbrahim Tatlıses 26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile evlendiğini duyurmuştu. İkilinin arasında ki yaş farkınının 43 olması büyük tepki çekerken sosyal medya da hem İbrahim Tatlıses hem de Gülçin Karakaya son derece sert bir şekilde eleştirilmişti.

İBRAHİM TATLISES İLE GÜLÇİN KARAKAYA EVLENDİ Mİ, RESMİ EVLİLİKLERİ KİMİNLE, NİKAH KIYDI MI?

İbrahib Tatlıses televizyondaki programında Gülçin Karakaya ile evlendiğini söylemişti. Ancak sonrasında imparator yapmış olduğu açıklamasında gönül evliliği yaptıklarını ve resmi nikah kıymadıklarını söyledi. İbrahim Tatlıses ilk evliliğini Adalet Tatlıses ile yaparken ikinci evliliğini ise Ayşegül Yıldız ile yapmış ve iki kere nikah masasına oturmuştu.

İBRAHİM TATLISES'İN MAL VARLIĞI BİR KERE DAHA GÜNDEME GELDİ, İMPARATORUN SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!

Uzun yıllardır sahnelerde olan, sayısız albüm, kaset, film ve dizi projesine imza atan İbrahim Tatlıses kendisinin de inşaat işçisi olması nedeni ile yatırımlarının büyük bir bölümünü gayrimenkul ve konut projelerinde değerlendirmiş, çok sayıda inşaat projesi gerçekleştirmişti. İbrahim Tatlıses'in mal varlığı listesi arasında ulusal yayın yapan Tempo TV, İstanbul'da 5 kebap salonu, Bodrum'un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bitez'de 6,5 dönüm büyüklükte arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm arazi ve ve bu arazi üzerine kurulu bulunan Tatlıses Otel, Bodrum Bitez'de Golo Beach isimli otel, Tatlıses Paradise projesi içerisinde 48 daire ve 1 villa, çok sayıda lüks araç, şirketlerine ait 20 araç, Sürat motoru ve lüks tekne, Şanlıurfa'da çok sayıda ev ve arazi, ülke genelinde bulunan çok sayıda lüks konut projesinde yatırımlık evler yer alıyor.