Kentsel Dönüşüm Kartal Projeleri Hızlanıyor

İstanbul'un en büyük bölgelerinden biri olan ve kentsel dönüşüm projeleri ile çehresi büyük bir hızla gelişmeye devam eden Kartal dikkat çekmeyi sürdürüyor.
Kentsel Dönüşüm Kartal Projeleri Hızlanıyor

İstanbul'un en büyük bölgelerinden biri olan ve kentsel dönüşüm projeleri ile çehresi büyük bir hızla gelişmeye devam eden Kartal dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Birbiri ardına gerçekleştirilen kentsel dönüşüm Kartal projeleri ile bölgeye toplam 11 bin yeni konutun inşa edileceği öğrenilirken inşaatı devam eden projelerdeki konutların büyük bir bölümü de satılmış durumda.

Yapılan Projelerin Gelişime Olumlu Etkileri Sürüyor


Kartal bölgesine yapılan yatırımların bölgenin hızlı gelişiminde büyük payı bulunurken özellikle de yeni metro hattı ve açılan Adalet Sarayı önemli bir potansiyelin ortaya çıkmasını sağladı. Osmangazi Köprüsü, Marmaray, hızlı tren hattı ve yeni açılan Kadıköy - Kaynarca Metrosu bölgeyi ulaşım açısından yatırıma oldukça uygun hale getirdi. Bölgede atıl durumda olan çok sayıda fabrika arsasının da bulunması kentsel dönüşüm projeleri için Kartal bölgesinin uygun hale gelmesini sağladı.

Devam Eden 36 Proje Bulunuyor


Sahil şeridinin bulunması ve hemen yanı başında Aydos ormanlarının yer alması Kartal bölgesinin yıldızının parlamasına olumlu etkide bulunurken bölgede hali hazırda inşaatları tüm hızı ile devam eden 36 markalı konut projesi bulunuyor. Bu projelerde toplamda 10 binden fazla konut inşa edilirken 10 bin 935 konuttan satın alan her 100 kişiden 73 tanesinin konutlarını oturmak için aldıklarını beyan etmesi de bölgenin ne kadar değerlendiğini gözler önüne seren bir diğer önemli bilgi olarak kabul ediliyor. Bölgede inşaatı devam eden bazı projeler ise neredeyse proje başında belirtilen teslim tarihinden 1 yıl önce tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Kalan Daireler İndirimli Fiyatlarla Satılıyor


Hali hazırda yapımına devam edilen projelerde kalan daireler içinde indirimli fiyat avantajları devam ediyor. İndirimli olarak satılacak olan projeler arasında yer alan 3S Kale Avcılar Firuzköy projesinde şu anda geçerli olan yüzde 10 indirim kampanyası sürerken The Kennedy Condominiums projesi için de 3. etap talepleri toplanmaya başlanmış durumda. Diktaş İplik fabrikasının eski yerine yapılan Deluxia Park projesi içinde metrekare fiyatları 6 bin 380 liraya çekilirken İstanbul'dan rezidans almak isteyen kişiler için bu fiyat kaçırmamaları gereken bir fırsat olarak öne çıkıyor.