Kılıçdaroğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu'na Destek! İster Gazi Mustafa Kemal Deyin, ister Atatürk Bunlar Aynı Şey Zaten

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bir süredir parti içinde devam eden Atatürk tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu.
Kılıçdaroğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu'na Destek! İster Gazi Mustafa Kemal Deyin, ister Atatürk Bunlar Aynı Şey Zaten

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bir süredir parti içinde devam eden Atatürk tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Canan Kaftancıoğlu'nun bazı ifadeleri üzerinde parti içinde çıkan tartışmaya görüşlerini açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, "İster Gazi Mustafa Kemal deyin, ister Atatürk, bunlar aynı şey zaten" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yapmış olduğu bir açıklamasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, 'Atatürk' yerine 'Gazi Mustafa Kemal' demeyi tercih ettiğini söylemişti.



Canan Kaftancıoğlu'nun bu açıklamaları Cumhuriyet Halk Partisi'nde tartışlamalara neden olmuş ve millevekilleri ve partinin önde gelenleri konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuşlardı. Sosyal medyada da çok konuşulan konuya dair CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.



CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN TARTIŞILAN KONUYA DAİR AÇIKLAMA



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Halk TV'de Şirin Payzın'ın sunduğu televizyon programına konuk oldu. Burada kendisine sorulan sorulara yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir gündemde sıkça yer alan Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamalarına değindi.



Konuya dair konuşmasında ""İster Gazi Mustafa Kemal deyin, ister Atatürk. Bunlar aynı şey zaten. Bu tartışmalar yapay tartışmalar. Bunlar belli çevreler tarafından CHP'nin içini karıştırmak için körükleniyor. Karışmaz. CHP'nin ilkeleri, programı var. Ülkenin sorunlarını çözmek için bir kabiliyeti var." ifadelerini kullanan Kemal Kılıçdaoğlu, bazı basın orgalanlarına eleştirilerde bulundu.



Konuşmasının devamında ayrıca çok ciddi ekonomik sorunlar olduğunu ifade eden Kemal Kılıçaroğlu sözlerini, "Canan Hanım bizim il başkanımız elbette yanındayım. Canan Hanım'ın, Atatürk'ü sevmemesi mümkün mü? Bu tartışmalar Türkiye'nin, İstanbul'un gündeminde değil. Türkiye'de işsizlik, yoksulluk, uyuşturucu sorunu var." ifadeleriyle tamamladı.



Emlak365.com