Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye Karşı İlk Hamle Geldi! TBMM'de Sürpriz Görüşme Yapıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile hareket ettikleri iddia edilen ve bir süre önce kendisine mektup yazarak eleştirilerde bulunan milletvekilleri ile bir görüşme yaptı.
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye Karşı İlk Hamle Geldi! TBMM'de Sürpriz Görüşme Yapıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile hareket ettikleri iddia edilen ve bir süre önce kendisine mektup yazarak eleştirilerde bulunan milletvekilleri ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından ise milletvekillerinin memnuniyet duydukları bildirildi.

CHP içerisinde büyük bir ayrılık hareketini başlatan ve yeni bir parti kurmak için harekete geçen Muharrem İnce'ye karşı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk hamle geldi. Kılıçdaroğlu TBMM'de sürpriz bir görüşme yaparak CHP'den kopuşları engellemek için adım attı.



KILIÇDAROĞLU'NDAN MUHARREM İNCE HAMLESİ!



Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacakları iddia edilen İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve ova Milletvekili Özcan Özel ile kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. TBMM'deki makamında milletvekillerini kabul eden Kılıçdaroğlu yaşanan sıkıntıları ve milletvekillerinin rahatsızlıklarını dikkatle dinledi.



MİLLETVEKİLLERİ İLE KRİZ YAŞANDI!



Üç milletvekili daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'na bir mektup yazmış ve başta HDP ile olan ilişkiler olmak üzere partinin politikalarını eleştirmişlerdi. Hatta o mektup geçtiğimiz günlerde milletvekilleri tarafından kamuoyu ile paylaşılarak kendilerine bir cevap bile verilmediği açıklanmıştı. Yaşanan bu gelişme üzerine Kılıçdaroğlu, CHP'de milletvekillerinin Genel Başkan ile kuracağı diyaloğun yolunun mektup değil yüz yüze görüşme olduğunu ve randevu alınırsa karşılıklı oturulup sorunların çözüleceğini açıklamıştı.



KILIÇDAROĞLU 3 MİLLETVEKİLİ İLE BİR ARAYA GELDİ



Bu görüşme TBMM'de gerçekleşti ve Kılıçdaroğlu ile milletvekilleri bir araya geldi. 1,5 saat süren sürpriz görüşmede milletvekilleri CHP'nin politikalarından dolayı duydukları rahatsızlıkları Kılıçdaroğlu'na aktardıkları belirtildi. Kılıçdaroğlu bu eleştirilerin hepsine cevap vererek CHP'nin ilkelerinden ayrılmadığını milletvekillerine ifade etti.



MİLLETVEKİLLERİ İKNA OLDU!



Toplantı sonrasında CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi istifa etmeyeceğini açıklayarak, “CHP'den istifa etmeyeceğim. Daha öncepartimizin iktidara gelebilmesi için bazı fikirlerimizi mektupla belirtmiştik. Onları ve önerilerimizi Sayın Kılıçdaroğlu ile bizzat görüştük. Büyük bir mesele olabilecek bir konu yok.” dedi.



Emlak365.com