Kim Milyoner Olmak İster'de Oruç Sorusunu Bilemeyen Yarışmacı Sosyal Medyada Büyük Tepki Topladı!

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde bir izleyici sosyal medyada tepki topladı.
Kim Milyoner Olmak İster'de Oruç Sorusunu Bilemeyen Yarışmacı Sosyal Medyada Büyük Tepki Topladı!

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde bir izleyici sosyal medyada tepki topladı. Ramazan ayının içinde olduğumuz şu günlerde gelen iftar sorusunu bilemeyerek joker hakkını kullanan genç yarışmacıya Twitter üzerinden pek çok yorum geldi.

Kim milyoner Olmak İster isimli yarışmanın dün akşamki bölümünde yarışan bir yarışmacı, Ramazan ayının içinde olduğumuz şu günlerde gelen bir soruyu bilemeyip joker hakkını kullanınca kısa sürede sosyal medyada tepkilerin hedefi haline geldi.



Almanya’da eğitim alan ve hukuk mezunu olan henüz genç yaştaki yarışmacıya gelen soruda ‘Ramazan’da oruç açma zamanını öğrenmek için, imsakiyelerdeki hangi başlığın altındaki saate bakılması gerekir?’ ifadesi ekran başındaki pek çok izleyici tarafından yanıtlandı. Ancak Almanya’da eğitim alan 3 yıldır avukatlık yaptığını söyleyen yarışmacının sorunun doğru cevabını bilmediğini ifade ederek joker hakkını kullanması büyük şaşkınlığa neden oldu.



Ramazan Ayında Gelen İftar Sorusunu Bilemedi!



Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun olan, Koç Üniversitesi Hukuk Bölümünü bitiren ve ardından eğitimine Almanya’da devam eden yarışmacının, Ramazan ayına özel olarak gelen ve pek çok kişinin her gün konuştuğu bu soruyu bilememesi tartışmalara neden oldu. Yunus isimli, iyi kariyerli genç yarışmacı sorunun cevabı için joker hakkını kullandı.



Sosyal medya platformlarında bu durum pek çok kullanıcı tarafından eleştirilerin hedefi haline geldi. Pek çok kullanıcı tepkilerinde ‘Bu soruyu doğru yanıtlamak için kişinin Müslüman olmasına gerek yok’ ve ‘Müslüman bir ülkede bu sorunun bilememesi çok ayıp’ gibi binlerce yorum geldi.



emlak365