Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran 30.000 TL'lik Soru Tartışma Yarattı!

ATV'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yayınlanan bölümü ile yine nefesleri kesti.
Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran 30.000 TL'lik Soru Tartışma Yarattı!

ATV'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yayınlanan bölümü ile yine nefesleri kesti. Özellikle geceye bir soru damga vururken bu soru üzerinden çokça tartışma yapılmaya başlandı.

ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması dün geceye damgasını vurdu. Bir soru ile sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline gelen fenomen yarışma yine büyük ilgi gördü.



30.000 TL'LİK SORU ŞOK ETTİ!



Yarışmacılara ödüllere göre zorluğu ve kolaylığı değişen sorular sorulan Kim Milyoner Olmak İster'de başarılı bir yarışma performansı ortaya koyan yarışmacı 30.000 TL'lik soru ile neye uğradığını şaşırdı.



30.000 TL'lik soruyu açtıran yarışmacıdan, “2008'de İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, ortalama 60 yaşına kadar yaşayan bir insan hayatı boyunca yaklaşık kaç yalan söyler?” sorusuna doğru cevap vermesi istendi. Cevap şıklarında ise 88, 880, 8.800, 88.000 seçenekleri yer aldı.



Bu sorunun sorulması ile sosyal medya adeta yıkıldı. Oldukça zor olan bu sorunun sorulmasının bilgi ile alakası olmadığını savunan sosyal medya kullanıcıları Kim Milyoner Olmak İster'e tepki gösterdiler.



DOĞRU YANITI VEREMEDİ!



Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran 30.000 TL'lik Soru Tartışma Yarattı!



Karşısına çıkan böylesi zor bir soru karşısında ne yapacağını şaşıran yarışmacı ise 30.000 TL'yi kazanmayı arzuladığını söyleyerek çift cevap joker hakkını kullanmak istedi. Yarışmacı soruya cevap olarak 880 ve 8.800 seçeneklerini seçti. Ancak sorunun doğru cevabı 88.000 olarak açıklandı.



Emlak365.com