Kiracı Kapısına Allah Belanızı Versin Yazıp Evini Ateşe Verdi, Binada Can Pazarı Yaşandı

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın kısa sürede bütün binayı sardı.
Kiracı Kapısına Allah Belanızı Versin Yazıp Evini Ateşe Verdi, Binada Can Pazarı Yaşandı

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın kısa sürede bütün binayı sardı. Daireden üst üste patlama sesleri gelirken itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi büyük bir faciayı önledi. Yanan ev için ortaya atılan iddialar ise kan dondurdu.

4 katlı bir binanın en üst katında dün akşam saatlerinde yangın çıktı. İddialara göre 1 sene önce intihar girişiminde bulunan ve psikolojik sorunları bulunan Birol A. ev sahibi ile yaşadığı tartışmanın ardından kapısına "Allah Belanızı Versin" notunu yazdıktan sonra evi ateşe verdi.



EV SAHİBİNE KIZDI, EVİ ATEŞE VERDİ!



Dün akşam saatlerinde yaşanan yangın binada büyük bir panik yaşanmasına neden olurken bina görevlisinin haber vermesi ile itfaiye ekiplerinin olay yerine kısa sürede gelmesi büyük bir facianın yaşanmasını engelledi. İddialara göre Birol A. ev sahibine kızarak evini ateşe verdi. Binadan koşarak çıkarken bina sorumlusuna "evimi ben yaktım" diye bağırdığı belirtilen Birol A.'ın ardından hemen 4. kata çıkan bina görevlisi kapıda "Allah belanızı versin" notunun asılı olduğunu gördü.



Evden gelen yoğun duman kokusu üzerine bina görevlisi hemen itfaiyeye haber verirken 4 katlı binanın en üst katında bulunan evden peş peşe patlama sesleri geldi. 4. katta kapı komşusu olan kadın ve 3 çocuğu yoğun dumandan etkilenirken 2 kişi ise evlerinden çıkamadı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek hemen yangına müdahale ederken 1 saatlik süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.



Binada oturanlar yangın ile büyük bir panik yaşarken olay yerine gelen güvenlik ekipleri de kaçtığı iddia edilen Birol A.'yı yakalamak için çalışmalara başlarken yangın hakkında soruşturma açıldı.



Emlak365.com