Kirasını Verdiğim Evde Canımın İstediğini Yaparım Dedi, Çıkan Kavgada Ev Sahibi Öldü

Apartmanlarda gürültü şikayeti pandemi dönemi ile beraber artarken komşuluk ilişkileri büyük bir sınava tabi tutuluyor. Olayın son örneklerinden biri de İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşandı. Ev sahibi ile kiracı arasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşürken ev sahibi aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybetti.
Kirasını Verdiğim Evde Canımın İstediğini Yaparım Dedi, Çıkan Kavgada Ev Sahibi Öldü

İzmir'in Çiğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında başlayan gürültü tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı olayda ev sahibi aldığı bıçak darbeleri sonucunda hayatını kaybederken, kiracı ise yaralandı.

APARTMANDA GÜRÜLTÜ KAVGASI: KİRACI EV SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ!

Söz konusu olay İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı olan Ataşehir Mahallesi 8258 sokakta bulunan 3 katlı bir binada meydana geldi. Binanın en üst katında oturan 43 yaşındaki ev sahibi D.K. iddialara göre apartmanın giriş çıkış kapısını sert bir şekilde kapatan kiracısını uyarmak için evine indi.

24 yaşında olduğu öğrenilen O.H. isimli kiracısını gürültü yapmaması yönünde uyaran D.K. 87 yaşında hastaları olduğunu belirterek kapının gürültülü kapanması nedeni ile her seferinde hastalarının büyük panik ve korku yaşadığını belirterek kiracısını uyardı.

Kiracı ise iddialara göre ev sahibine evde oturmak için para ödediğini belirterek canının her istediğini yapabileceğini söyleyerek karşılık verdi. Daha öncede taraflar arasında gürültü şikayeti nedeni ile tartışma yaşandığı belirtilirken dünkü tartışma ise bir anda büyüdü ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan kavganın büyümesi üzerine diğer komşulara polise haber verirken ev sahibi aldığı bıçak darbeleri sonrası apartmanın giriş kapısının önüne yığıldı.

Bıçak darbeleri ile yaralanan kiracı ise kaçmaya başladı. Bekçilerin birkaç sokak ötede bulduğu kiracı yaralı olarak hastaneye kaldırılırken ev sahibi ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın şokunu yaşayan aile üyeleri ise tartışmanın gürültü şikayeti nedeni ile ortaya çıktığını iddia ederek kiracılarının kendilerini tehdit ettiğini dile getirdiler.