Kiraz Mevsimi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Cumartesi günü dizileri arasında yer alan Kiraz Mevsimi dizisi nerede çekiliyor, dizi konusu ne, oyuncuları kimler? Yanıtları haberimizde...
Kiraz Mevsimi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Cumartesi günü dizileri arasında yer alan Kiraz Mevsimi dizisi nerede çekiliyor, dizi konusu ne, oyuncuları kimler? Yanıtları haberimizde...

Kiraz Mevsimi dizisi yayınlandığı dönem Fox Tv ekranlarında her Cumartesi akşamı saat 20.15’te ekranlara geliyordu. Son derece sevilen ve hayran kitleri toplayan dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu ve yönetmeni ise Eda Teksöz olarak karşımıza çıkıyor.



Kiraz Mevsimi Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Kiraz Mevsimi dizisinin çekildiği yer olarak İstanbul’un genellikle Anadolu yakasındaki Üsküdar ve Kartal bölgesi mekanları karşımıza çıkıyor. Bunun dışında bazı kapalı mekan çekimleri de hazırlanan setlerde çekiliyor.



Kiraz Mevsimi Dizisinin Konusu Nedir?



Kiraz Mevsimi dizisinin konusu Öykü son derece yetenekli ve başarılı bir moda tasarımı öğrencisidir ve moda sektöründe kendisine iyi bir iş arıyordur. Öykü sektörün önemli isimlerinden Önem Beyin ofisine gider ve ona çizimlerini gösterir. Önem Dinçer öykünün çizimlerini çok beğenir ve onun içindeki yeteneği hemen keşfeder ve Öykü işe alınır. Diğer yandan çalışma hayatına atılan Öykü burada Önem Dinçer’in yakışıklı oğlu Ayaz ile tanışır ve iki genç birbirlerine aşık olurlar. Diğer yandan Ayaz’ın en iyi arkadaşı Mete de Öykü’ye saplantı derecesinde aşıktır. Mete önce Ayaz ve Öykü’ye bir çok kötülük yapmaya çalışır ve bir çok tuzak kurar ancak aşklarını çok büyüktür ve zamanla Mete de bunu kabul eder.



Kiraz Mevsimi Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Kiraz Mevsimi dizisinin oyuncuları olarak Öykü Acar rolünde Özge Gürel, Ayaz Dinçer rolünde Serkan Çayoğlu, Mete Uyar rolünde Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin rolünde Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar rolünde Nihal Işıksaçan ve İlker Korkmaz rolünde Serkan Börekyemez olarak karşımıza çıkıyor.



Emlak365.com