Kızılay 1500 Personel Alımı Yapacak! Başvurular Ne Zaman, Nasıl Yapılacak?

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kızılay'ın Malatya'da yapımı devam eden fabrika inşaatları tamamlandıktan sonra 1500 kişinin işe alınacağını duyurdu.
Kızılay 1500 Personel Alımı Yapacak! Başvurular Ne Zaman, Nasıl Yapılacak?

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kızılay'ın Malatya'da yapımı devam eden fabrika inşaatları tamamlandıktan sonra 1500 kişinin işe alınacağını duyurdu. Milletvekili Fendoğlu bu işe alımlarda torpil olmayacağını ve vatandaşların kendi bileklerinin hakkı ile işe yerleştirileceklerini açıkladı.

Kızılay tarafından Malatya'da çok önemli bir projenin yapımına devam ediliyor. Türk Kızılayı Malatya'da lojistik merkez ve afet barınma konteyner üretim fabrikalarının inşaatları büyük bir hızla sürüyor.



KIZILAY 1500 KİŞİYİ İŞE ALACAK!



MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya'daki Kızılay yatırımını inceledi. Bu inceleme sırasında basın mensuplarına çok önemli açıklamalar yapan Milletvekili Fendoğlu, “Kızılay'ın Malatya'da devam eden fabrika inşaatları tamamlandığında burada 1500 kişiye istihdam imkanı tanınacaktır. Personel alımlarında ise tam anlamıyla bir hakkaniyet uygulanacaktır. Alımlar ile tek yetkili olarak Kızılay ilgilenecektir. Başvuruları Kızılay alacak ve herhangi bir etki altında kalmadan işe yerleştirmeler yapılacak.” dedi.



İŞE GİRMEK İÇİN TORPİLE GEREK YOK!



Vatandaşların Kızılay'da işe girmek için araya birilerini sokmak gibi bir yola başvurmalarına gerek kalmayacağını söyleyen Milletvekili Fendoğlu, “Malatya'da açılacak olan 1500 kişilik iş ihtiyacının nasıl karşılanacağına Kızılay karar verip duyurusunu yapacaktır. Şu anda bu fabrikalar için tek bir kişi bile işe alınmamıştır. Siyasi partilerden Kızılay'a liste gideceği iddiaları tamamen yalandır. Vatandaşlarımızın bu yolu tercih etmelerine hiç gerek yoktur. Şartları uyan 1500 vatandaşımız burada çalışmaya başlayacaktır.” ifadelerini kullandı.



ALIMLAR 5 YIL İÇİNDE YAPILACAK!



Personel alımı hakkında bilgi vermeye devam eden Milletvekili Fendoğlu, “Kızılay kendi imkanları ile burada 6 ay gibi kısa bir sürede 50 bin metrekarelik alanın inşaatını tamamladı. Burada çadır fabrikası, prefabrik fabrikası ve betonarme fabrikası olacak. Bu fabrikalar tamamlandığında 1500 personel alımı yapılacak. Ancak bu personel alımları 5 yıllık sürece yayılacak. İşe girmek isteyenler dönem dönem yapılacak olan personel alımları için Kızılay'ı yakından takip etmeleri yetecektir.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com