Komşu Dehşeti! Evinin Koridorunda Başından Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti, Eşi Ağır Yaralandı

Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Olgun Sokak'ta meydana gelen komşu kavgasında kan aktı.
Komşu Dehşeti! Evinin Koridorunda Başından Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti, Eşi Ağır Yaralandı

Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Olgun Sokak'ta meydana gelen komşu kavgasında kan aktı. 44 yaşındaki 3 çocuk annesi Huriye Karadeniz evinin koridorunda komşusu tarafından başından vurularak öldürülürken, 48 yaşındaki eşi Sabri Karadeniz ise evlerinin önünde karnından vurularak ağır yaralandı. Çiftin komşuları Sultan K. ise saldırının gerçekleştirildiği pompalı tüfekle polis tarafından göz altına alındı.

Samsun'da komşu cinneti yaşandı. Sultan K. isimli kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle pompalı tüfekle komşusunun evine baskın düzenledi.



Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Olgun Sokak'ta meydana gelen cinayette komşularının pompalı tüfekli saldırısına uğrayan çiftten 3 çocuk annesi Huriye Karadeniz hayatını kaybetti.



KOMŞU KAVGASINDA KAN AKTI!



Samsun'da dün yaşanan komşu cinnetinde kan aktı. Komşuları olan Sultan K. tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğrayan 48 yaşındaki Sabri Karadeniz evlerinin kapısının önünde karnından, 3 çocuk annesi eşi Huriye Karadeniz ise evlerinin koridorunda başından vuruldu.



Komşu Dehşeti! Evinin Koridorunda Başından Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti, Eşi Ağır Yaralandı



Silah seslerinin duyulmasının ardından hemen güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edilirken yapılan ilk açıklamalara göre komşusu tarafından pompalı tüfekle başından vurulan Huriye Karadeniz sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.



Eşi Sabri Karadeniz ise ağır yaralı olarak ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Sabri Karadeniz'in durumunun kritik olduğu ve hayatını kaybetme riski bulunduğu açıklandı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ise saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Sultan K.'yı pompalı tüfekle birlikte göz altına aldı. Cinayetin nedeni henüz kesinlik kazanmazken güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor.



Emlak365.com