Komşuların Kavgası Pahalıya Patladı, 32 Bin 400 Liralık Para Cezası Kesildi!

Top oynayan çocuklar arasında başlayan kavgaya aile üyelerinin de katılması ile ortalık savaş alanına döndü. Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesinde meydana gelen olayda komşular arasında yaşanan kavga sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeni ile pahalıya patladı. Polis taşlı, bıçaklı, sopalı kavgayı biber gazı ile ayırırken mahalle adeta savaş alanına döndü.
Komşuların Kavgası Pahalıya Patladı, 32 Bin 400 Liralık Para Cezası Kesildi!

Çocuklar arasında yaşanan kavgaya aile üyeerinin de dahil olması ile Antalya Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2773 Sokak bir anda savaş alanına döndü. Aile üyelerinin birbirlerine acımasızca taş, sopa ve bıçaklarla saldırdığı kavgayı güvenlik güçleri biber gazı sıkarak zorlukla ayırdı.

Kavgaya karışan çoçuklardan biri bacağından bıçakla yaralanırken aile üyelerinden biri de kafasına aldığı darbe ile yaralandı. Çok sayıda kişinin karıştığı kavgayı büyük güçlükle ayıran polisler tarafından kavgaya karıştığı tepsit edilen kişilere Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlamasını ihlalden para cezası kesildi.

ÇOCUKLARIN KAVGASI MAHALLEYİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ!

Pazar günü sokakta oynayan iki çocuk arasında yaşanan kavga bütün bir mahalleyi karıştırdı. 2 çocuğun kavga ettiğini örğrenen aile üyelerinin de dahil olması ile olaylar büyüdü. Mahallede kısa sürede büyük bir kalabalık toplanırken taraflar birbirlerine bıçak, taş ve sopalarla saldırdı.

Kavganın büyümesi üzerine diğer komşuların ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edilirken kadınların da karıştığı kavgada bir kişi kafasından aldığı darbe ile bir çocuk ise bacağından bıçıklanması nedeni ile yaralandı. Polisin tüm çabasına rağmen kalabalık dağılmamak için mukavette bulunurken polis kavgayı dağıtmak için biber gazı ile müdahalede bulundu. Polis ekipleri uzun uğraşlar sonucunda kavgayı ayırırken sokağa çıkma yasağı kısıtlamasını ihlal ettiği tespit edilen kişilere 32 bin 400 liralık para cezası kesildi.