Köpeğin Bulduğu Kafatasından Vahşi Cinayet Çıktı! Annesi Müge Anlı'da Oğlunu Aylarca Aramıştı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir köpek tarafından bulunan kafatasının 24 Aralık'tan itibaren kayıp olan Mehmet Ali Koran'a ait olduğu belirlendi.
Köpeğin Bulduğu Kafatasından Vahşi Cinayet Çıktı! Annesi Müge Anlı'da Oğlunu Aylarca Aramıştı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir köpek tarafından bulunan kafatasının 24 Aralık'tan itibaren kayıp olan Mehmet Ali Koran'a ait olduğu belirlendi. Müge Anlı'nın programında uzun süre kayıp olarak aranan şahsın ölümünden sorumlu tutulan 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye'de işlenen bir vahşi cinayetin detayları daha belli oldu. Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan tersanede işçiler tarafından beslenen sokak köpeği ormanlık alanda 16 Temmuz'da bir kafatası buldu. Bir insana ait olduğu belirlenen kafatasını gören işçiler olayı hemen polise ihbar ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri kafatasını alarak Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderdiler.



DNA İNCELEMESİYLE KAFATASININ KİME AİT OLDUĞU BULUNDU



Yaşanan bu gelişme üzerine köpeğin kafatasını bulduğu alanda polis tarafından cesedin diğer uzuvlarının bulunması için çalışma başlatıldı. Bu çalışmaların dördüncü gününde kaval kemiğine benzeyen bir kemik parçası daha ele geçirildi. Bu kemik parçası da Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek karşılaştırılma yapıldı. DNA incelemesinde ise kafatasının ve kemik parçasının 24 Aralık'tan itibaren kayıp olan Mehmet Ali Koran'a ait olduğu belirlendi.



4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI



Cinayet için delil bulan polis ekipleri hemen harekete geçerek Mehmet Ali Koran cinayetini işledikleri yönünde şüpheler bulunan 4 kişiyi gözaltın aldılar. Bu 4 şüpheli emniyette ifade vermelerinin ardından adliyeye sevk edildiler.



ACILI ANNE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI



Mehmet Ali Koran'ın annesi Bedevi Koran oğlunun kaybolmasının ardından Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvurmuş ve oğlunun bulunmasını istemişti. Bugün Mehmet Ali Koran'ın öldürüldüğünün resmen belli olması ile acılı anne gözyaşlarına hakim olamadı.



Emlak365.com