KPSS 2022 sorusu: Ağustos ayında vefat eden ses sanatçısı kimdir sorusunun doğru yanıtı ne?

KPSS 2022 sınavında çıkan sorular adayları zorlarken sosyal medyada paylaşılan sorular gündemi salladı. Peki, Ağustos ayında vefat eden ses sanatçısı kimdir sorusunun doğru yanıtı, cevabı ne, Ağustos ayında hangi ses sanatçısı vefat etti?
KPSS 2022 sorusu: Ağustos ayında vefat eden ses sanatçısı kimdir sorusunun doğru yanıtı ne?

Benzer soru skandalı nedeniyle iptal edilen KPSS sınavı nedeniyle adaylar bugün bir kere daha en yüksek puanı alarak devlet memuru olmak için düzenlenen sınavda ter dökmüştü. Düzenlenen sınava katılan adayların sınav çıkışı yaptıkları paylaşımlar ile adayların en çok takıldıkları ve zorlandıkları sorular da belirlenmiş oldu. 

KPSS 2022 sınav soruları arasında yer alan Ağustos ayında vefat eden ses sanatçısı kimdir sorusu da en çok aranılan yanıtların başında yer almıştı. Peki, Ağustos ayında hangi ses sanatçısı vefat etti, Ağustos ayında ölen ses sanatçısı kimdir?

AĞUSTOS AYINDA VEFAT EDEN SES SANATÇISI KİMDİR, KPSS 2022 SORUSU AĞUSTOS AYINDA KİM ÖLDÜ, HANGİ SES SANATÇISI VEFAT ETTİ?

 Sorulan sorunun doğru yanıtı Türkiye'nin önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan olacaktı. TRT'nin en önemli seslendirme sanatçıları arasında yer alan ve pek çok ünlü isme ses veren Sungun Babacan 6 Ağustos 2022 tarihinde vefat etmişti.

 5 Ekim 1958 Ankara doğumlu olan Sungun Babacan Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçıları arasında yer alırken Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin, Jean-Claude Van Damme, Nicolas Cage, Sean Penn, Andy Garcia, Bruce Willis, Kevin Costner, Mel Gibson gibi pek çok yabancıya ses vererek hafızalara kazınmıştı.