KPSS çıkışı sınav soran akrabalara verilecek en güzel yanıtlar! İma yapanlar pişman olacak! Hakaret etmeden cevabı yerine oturtun!

Milyonlarca kişinin katılım sağladığı 2022 KPSS çıkışı sonrası adayların bir çoğu sınav stresini atlatamadan kendisine sorulan sorulardan yana isyan etmiş durumda. İşte KPSS çıkışı sınav soran akrabalara verilecek en güzel yanıtlar! İma yapanlar pişman olacak! Hakaret etmeden cevabı yerine oturtun!
KPSS çıkışı sınav soran akrabalara verilecek en güzel yanıtlar! İma yapanlar pişman olacak! Hakaret etmeden cevabı yerine oturtun!

2022 KPSS milyonlarca adayın katılımıyla sona erdi. Sınava giren adayların stres ve gergin anları özellikle de akrabaların yoğun aramaları stresin daha da artmasına neden olurken bir çok kişi bu konuda verilebilecek esprili yanıtları araştırmaya başladı. Sizlerde sınav çıkışı bunaltacak derecede sorulan 'sınavın nasıl geçti?' sorusuna iyi bir yanıt vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz. 

KPSS çıkışı sınav soran akrabalara verilecek en güzel yanıtlar! İma yapanlar pişman olacak! Hakaret etmeden cevabı yerine oturtun!

31 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen 2022 KPSS sınav sorularının çalınmış olabileceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturmanın ardından ilk sınav iptal edilmiş ve adaylar ikinci sınav tarihini merakla beklemeye başlamıştı. 18 Eylül Pazar olarak belirtilen ikini KPSS sınav tarihi bugün itibari ile gerçekleşti.

Sınavın nasıl geçti sorusuna verilecek yanıtlar

18 Eylül Pazar sabah saatlerinde KPSS 2022 sınavına ikinci kere katılım sağlamak amacı ile giden adaylar sınavın ardından stres ve gerginliklerini geride bıraktı. ÖSYM tarafından düzenlenen 2022 KPSS bir senesini daha geride bırakırken sınav stresini ikinci kere deneyimleyen milyonlarca aday 'sınavın nasıl geçti?' sorusuna verilecek yanıtlar aradı. İşte o soruya verilecek esprili yanıtlar...

Sınavın en can sıkıcı noktası henüz kendinize gelemeden ısrarla sorulan sorular olabilir. Özellikle de hiç aranmayan telefonların sınav günü susmaması kişide belli başlı gerginlik ve strese neden olurken genellikle akrabalar tarafından yöneltilen imalı sorular can sıkıcı olabilmektedir. Sizlerde o can sıkıcı sorulara verilecek yanıtları araştırıyorsanız doğru yerdesiniz.

KPSS çıkışı sınav soran akrabalara verilecek en güzel yanıtlar

2022 KPSS'nin sona ermesiyle birlikte birçok kişi telefon trafiğine maruz kaldı. Sınav stresini ikinci kere deneyimleyen kişilerin sınav çıkışı bilinmezliğin içinde hissetmesi oldukça normal karşılaşılan bir duygu durumu olurken ısrarla sorulan soruların bunaltıcı olması da oldukça doğal durumlar arasında yer almaktadır. İşte o can sıkıcı sorular karşılığında verilen en esprili cevaplar;

+Sınavın nasıl geçti?

-Geçmedi.

-Sıradaki gelsin. 

-Canım sağolsun.

-Geçecek inşallah.

-Önemli olan hayat sınavı

-Başkalarına öncelik tanımak istedim. 

-Su gibi geçti. Nasıl bitti anlamadım.