Kumburgaz'da Bulunan Ve Unutulmaz Yeşilçam Filmlerinin Çekildiği Yalının Satışı Hakkında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

İstanbul Kumburgaz'da bulunan ve Yeşilçam'ın efsaneleşen filmlerinin çekildiği ünlü yalının satışı ile alakalı olarak önemli bir gelişme yaşandı.
Kumburgaz'da Bulunan Ve Unutulmaz Yeşilçam Filmlerinin Çekildiği Yalının Satışı Hakkında Yeni Gelişmeler Yaşandı!

İstanbul Kumburgaz'da bulunan ve Yeşilçam'ın efsaneleşen filmlerinin çekildiği ünlü yalının satışı ile alakalı olarak önemli bir gelişme yaşandı. Sahipleri tarafından satışa çıkarılan yalının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Türk sinemasının unutulmaz Yeşilçam filmlerinden olan Şark Bülbülü veAile Şerefi gibi yapımların çekildiği Kumburgaz'daki yalı ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Oldukça tanınan yalı bir süre önce sahipleri tarafından satışa çıkarılmıştı. Ancak alınan sok karar ile yalının satışından vazgeçildi.



19 MİLYON TL İLE SATIŞA ÇIKARILMIŞTI



Kumburgaz'da denize sıfır bir mevkide olan ve 6.265 metrekarelik arsa üzerinde bulunan yalı bir süre önce 19 Milyon TL'lik bedelle açık artırma yoluyla satışa çıkarılmıştı. Rauf Alanyalı'ya ait olan yalının satışında vazgeçildiği bildirildi.



Yalı için dün açık arttırma yapılacaktı. Ancak tüm hissedarların ortak kararıyla yapılacak olan açık artırma iptal edildi. Bu şekilde unutulmaz dizilere ev sahipliği yapan yalı sahiplerinin mülkiyetinde kalmaya devam edecek.



HİSSEDARLAR SATILMASINI İSTEMEDİ



Büyükçekmece Mezat Salonu'nda gerçekleşeceği ilan edilen açık artırma için hissedarlardan Süleyman Tufan Alanyalı, Nercal Kaplancalı, Azade Hısım, Raciye Ercişli ve Mehmet Ergen katılım gösterdi. Ancak sürpriz bir karar alarak satıştan vazgeçtiler.



Satışın iptal olmasının ardından hissedarlardan Azade Hısım bir açıklama yaparak, “Bizim için o yalının büyük anlamı var. Eninde sonunda elbette satılacak. Ancak biraz daha bize ait olarak kalmasında ben çok mumnunum.” dedi.



1997 yılında yalının asıl sahibi Rauf Alanyalı'nın vefat etmesinin ardından çocukları orada bir süre daha yaşamaya devam ettiler. Ancak 2000 yılından sonra yalı kaderine terkedildi.



Emlak365.com