Kürk Giyen Modele Tepkiler Büyümeye Devam Ediyor

İsmini dünyaya duyurmayı başaran, dünyaca ünlü modeller arasında yer alan Kendall Jenner, tartışmalara sebep oldu.
Kürk Giyen Modele Tepkiler Büyümeye Devam Ediyor

İsmini dünyaya duyurmayı başaran, dünyaca ünlü modeller arasında yer alan Kendall Jenner, tartışmalara sebep oldu. Milan Moda Haftası İsmini dünyaya duyurmayı başaran, dünyaca ünlü modeller arasında yer alan Kendall Jenner, tartışmalara sebep oldu. Milan Moda Haftasında gerçekleşen defile de boy gösteren başarılı model, podyuma kürk ile çıkınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Dünyanın her yerinden insanların takip ettiği Kendall Jenner, kürk giymesi ile eleştiri oklarını kendi cephesine çekmesine neden oldu. Jenner, henüz bir açıklamada bulunmadı.

Kürk Giyen Modele Tepkiler Büyümeye Devam Ediyor

Bilinçli Olmak Gerekiyor


Dünya da halen daha vahşi hayvan katliamı ne yazıkki devam ediyor. Durum buyken önemli modaevleri ve sevilen ünlü isimlerin bu konu da duyarlı olması bir nebze de olsa mutlu etmeye yetiyordu. Bilinçli markaların olduğu kadar halen kürk konusunda üzmeye devam eden dünyaca ünlü markalarda var.

Jenner'a Tepkiler Büyüyor


Dsquared kürk kullanan markalar arasında olmaya devam ediyor. Milan Moda Haftasında 2018- 2019 Sonbahar Kış koleksiyonunun tanıtıldığı dev defile de Kendall Jenner, eleştirilerin merkezinde yer aldı. Marka içinde kürk parçalarının olduğu koleksiyonunu tanıttı. Victoria's Secret meleklerinden olan Kendall Jenner kürk ile podyuma çıkınca eleştirilere maruz kalmaktan kurtulamadı. Kürk giyerek podyumda boy gösteren başarı modele, defile sonrası sosyal medyadan oldukça ağır eleştiriler geldi. Birçok tartışmaya neden olan defileden sonra ne markadan ne de Kendall Jenner' dan konu ile alakalı bir açıklama gelmedi. Suskunluğunu bozmayan model için, tepkiler büyümeye devam ediyor. Oldukça fazla eleştiri ve yorum alan Kendall Jenner' ın konu ile alakalı açıklama yapıp yapmayacağı merak edilen sorular arasında yer alıyor. Kendi resmi sosyal medya hesaplarından bu konu ile ilgili birçok yorum alan Jenner, önümüzdeki günlerde nasıl bir tutum sergileyeceği bilinmiyor.

Kürk Giyen Modele Tepkiler Büyümeye Devam Ediyor

Jenner'a Gelen Eleştiriler


Çok fazla tepki alan Jenner' a Twitter üzerinden gelen bazı eleştiriler şu şekilde; '' Rezilsin. Kendine gel Kendall. Üzerinde ceset taşıdığının farkına var!'', ''Kendall, milyonlarca genç kız seni takip ediyor. Onlara gezegenimizdeki hayvanlara saygı göstermemeleri konusunda cesaretlendiriyorsun.'', ''Kürk kullanmayı bırakmalısın Kendall Jenner. Birçok marka sahte kürk kullanmayı gerçek kürk kullanmaya tercih etti bile! ''...