La Casa De Papel Final Sezonu Nerede Çekiliyor, 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dünyanın en çok izlenilen dizileri arasında bulunan Netflix'in yapımcılığını üstlendiği La Casa de Papel dizisinin final çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Peki La Casa de Papel dizisinin final sezonu nerede çekildi?
La Casa De Papel Final Sezonu Nerede Çekiliyor, 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix son yıllarda gerçekleştirdiği atakla tüm dünyanın en yaygın çevrimiçi film izleme platformu haline geldi. Dünya çapında olduğu gibi Türkiye'dede milyonlarca La Casa de Papel dizisi hayranı için Netflix'ten bir son dakika haberi geldi. Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre La Casa de Papel disininin final sezonunun çekimleri tamamlandı. Kısa bir süre içerisinde yayınlanacak olan final sezonunun dünya genelinde milyonlarca izleyiciye ulaşması bekleniyor.

LA CASA DE PAPEL NEREDE ÇEKİLDİ?

La Casa de Papel dizisinin hayranları dizinin nerede çekildiğine dair debüyük bir merak yaşıyorlar. Edinilen bilgilere göre La Casa de Papel dizisi İspanya'da çekiliyor. Netflix yapımcılığında çekimi yapılan dizinin ana setinin ise Madrid'de olduğu açıklandı. İspanya'da banka soygunları üzerinde ilerleyen hikaye gereği dizi çekimlerine başlanılan ilk günden itibaren Madrid'de çekiliyor. Madrid'de özel bir film platosu kuran Netflix bu platoda La Casa de Papel'in çekimlerini gerçekleştirdi.

LA CASA DE PAPEL'İN KONUSU NEDİR?

La Casa de Papel dizisi “Profesör” lakaplı zeki bir adamın eski suçlulardan oluşan bir ekip kurup banka soygunları yapmasını anlatıyor. Oldukça zeki bir adam olan Profesör ekibini tüm detayları düşünerek oluşturuyor. Daha önce soyulması mümkün olmayan bankaları soymayı başaran ekibin final sezonunda hedefi çok daha büyüktür. Bu hedefi gerçekleştirmek için büyük riskleri göze alan Profesöt ve ekibi tüm hazırlıklarını yaparak harekete geçerler. Büyük bir heyecanın yaşanacağı La Casa de Papel dizisinin final sezonunda çok büyük sürprizlerin izleyicileri beklediği bildirildi.

LA CASA DE PAPEL FİNAL SEZONU 5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa de Papel hayranları final sezonu olan 5. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak ediyorlar. Kült dizinin 4. sezonu Nisan 2020'de yayınlanmıştı. 5. sezonun ise çekimleri tamamlandı. Şimdi Netflix'in La Casa de Papel'in yayın tarihi hakkında açıklama yapması bekleniyor. Ancak Haziran ayının başında La Casa de Papel'in yayınlacağı tahmin ediliyor.