LGS Soruları Zor Muydu, Kolay Mıydı? LGS 2021 Yorumları Ve Soru Tartışma Ekranı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan LGS 2021'in birinci ve ikinci oturum sınavları sona erdi. Sınav bitimi ile beraber de sınava giren öğrencilerin sınav sorularına ve cevaplarına dair merakları başladı. Peki LGS 2021 sınavı zor muydu? Sınavda nasıl sorular soruldu? Öğrencilerin LGS 2021 yorumları neler?
LGS Soruları Zor Muydu, Kolay Mıydı? LGS 2021 Yorumları Ve Soru Tartışma Ekranı

Türkiye'de her yıl yapılan ve yaklaşık 1 milyon öğrencinin katıldığı LGS 2021 sınavı bugün yani 6 Haziran 2021 Pazar günü gerçekleştirildi. Öğrenciler birinci ve ikinci oturum sınavlarına katıldılar. Kendilerine sorulan soruları cevaplandırmaya çalışan öğrenciler bir taraftan da sınav süresi ile yarıştılar.

LGS SORULARI ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?

LGS 2021 sınavının sona ermesinin ardından sınav sorularına dair merak başladı. Herkes, “LGS sınavı zor muydu” sorusuna cevap ararken bunun cevabını öğrenciler tarafından verilmeye başlandı. Sınav çıkışlarında LGS 2021 hakkında yorum yapan öğrenciler sınavın zorluğu ve kolaylığı açısından ikiye bölündüler. Bir kısım öğrenci sınav sorularının kolay olduğu yorumunda bulunurken bazı öğrenciler de soruları zor olarak değerlendirdiler.

Beklediklerinden kolay bir sınav geçirdiklerini söyleyen öğrencilerin bir kısmı LGS 2021 yorumlarında, “Yıl boyunca bu sınav için hazırlandık. Daha zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Ancak beklediğimizdan daha kolay sorular çıktı. Hiç zorlanmadan sorulara yanıt verdik. Sınav süresi fazla bile geldi. İyi bir puan alacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandılar.

LGS 2021'in zor geçtiğini belirten öğrenciler ise, “Yıl boyunca çoğunlukla uzaktan eğitim alabildik ve bu bizi etkiledi. Sınav soruları da daha önceki yılların sorularına göre daha zor geldi. Çözemediğimiz ve cevap veremediğimiz sorular var. Daha kolay sorular sorulmasını beklerdik. Sınav süresi de soruların tamamını cevaplandırmamıza yetmedi” yorumunu yaptılar.

LGS 2021 YORUMLARI!

Eğitim uzmanları iseLGS 2021 sınav sorularının zor mu veya kolay mı yorumlarını kendilerinin yapamayacağını ve soruları görmediklerini bundan dolatı da LGS 2021 yorumlarının en sağlıklı biçimde öğrenciler tarafından uyapılabileceğini düşündüler. Sınava giren öğrenciler aşağıda bulunan yorum kısmında LGS 2021 sınavını tartışıyorlar. Sizler de yorum yaparak LGS sınavının sorularının zor veya kolay olduğu hakkında düşüncenizi ifade ederek LGS 2021 tartışmasına katılabilirsiniz.