Linet Ataşehir'de 1.2 Milyon Dolara Dubleks Ev Satın Aldı!

Sevilen şarkıları ve güçlü sesi ile ünlenen Linet gayrimenkul yatırımı yaparak kendisine Ataşehir'de süper lüks dubleks ev satın aldı.
Linet Ataşehir'de 1.2 Milyon Dolara Dubleks Ev Satın Aldı!

Sevilen şarkıları ve güçlü sesi ile ünlenen Linet gayrimenkul yatırımı yaparak kendisine Ataşehir'de süper lüks dubleks ev satın aldı. Detaylar haberimizde...

Özellikle de duygusal şarkıları ile kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Linet kazandığı paraları gayrimenkule yatırmaya devam ediyor.



Daha önce de yaptığı gayrimenkul yatırımları ile magazin basınına konu olan Linet kendisine oturmak amacı ile Ataşehir'de bulunan süper lüks bir dubleks ev satın aldı.



Linet Ev'lendi! 1 Milyon 250 Bin Dolar Ödedi



Linet satın aldığı dubleks ev için kesenin ağzını açtı ve 1 millyon 250 bin dolar ödedi. Yeni satın aldığı evinden ilk pozu sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcının taşınma işlemlerini tamamladığı ve yeni evine yerleştiği öğrenildi.



Terasında Özel Havuzu Var!



Linet'in satın aldığı yeni dubleks evi süper lüks sitenin 18. katında yer alırken terastan Adalar ve Kadıköy Yakası manzarası ayaklar altına seriliyor.



Terasın içerisinde kendisine özel yüzme havuzu da bulunurken ünlü şarkıcının terasında manzarayı izlerken havuz keyfi yaşaması da bu şekilde mümkün olacak.



Şarkıcı Linet Kimdir?



5 Mart 1975 İsrail doğumludur.



Babası İsrail asıllı İstanbullu Şumuel Menaşe annesi ise bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği şarkıcılarından olan Bursalı Leyla Özgecan'dır.



10 yaşında ilk albümünü İsrail'de çıkarmıştır.



1993 yılında İsrail adına Eurovision yarışmasına katılmıştır.



1995 yılında Türkiye'de ilk albümünü çıkarmıştır.



Halen müzik kariyerine devam etmektedir.



Emlak365.com