Malulen Emekli Olan İbrahim Tatlıses'e SGK'dan Maaş Şoku!

İbrahim Tatlıses 2011 senesinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanmış, 2017 senesinde başvuruda bulunarak malulen emekli olmuştu.
Malulen Emekli Olan İbrahim Tatlıses'e SGK'dan Maaş Şoku!

İbo Show programı ile uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses'e Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'dan kötü haber geldi. 2011 senesinde aralarında husumet bulunan Abdullah Uçmak isimli kişi tarafından Maslak'ta program çıkışında silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses ölümden dönmüştü.

Programdan çıktıktan sonra yardımcısı ile beraber özel aracı ile evine doğru hareket eden Tatlıses silahlı saldırıya uğramış, kurşunlardan biri başına isabet etmiş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede son derece uzun bir tedavi sürecinden sonra taburcu edilmişti. Yurt dışında uzun süre fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses yeniden ekranlara dönüş yapmıştı.

İBO SHOW BAŞLADI, SGK MAAŞINI KESTİ!

Sabah Gazetesi yazarlarından Erdoğan Yapık tarafından yapılan habere göre Sosyal Güvenlik Kurumu SGK İbrahim Tatlıses'in maaşını kesti. 2011 senesinde silahlı saldırıya uğrayan ve kısmi felç geçiren Tatlıses'in vücudunda oluşan hasar nedeni ile 2017 senesinde kuruma malulen emekli olmak için başvuru yaptığı belirtildi.

Malulen Emekli Olan İbrahim Tatlıses'e SGK'dan Maaş Şoku!

İzmir SGK üzerinden yapılan malulen emeklilik başvurusu ardından kurum raporları talep etti ve yapılan inceleme sonrasında Tatlıses emekli edildi. İbo Show programı ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 4 senedir kurumdan emekli maaşı alan İbrahim Tatlıses'in yeniden show programına başlaması ile beraber SGK tarafından yeniden çalışmaya başlaması ve bu durumunda çalışacak durumda olduğunu göstermesi sebep gösterilerek maaşının kesildiği bildirildi.