Manisa'da Komşu Kavgasında Kan Aktı! Komşusunu Öldürdü, Aynı Tüfekle İntihar Etti

Manisa Sarıgöl Cumhuriyet Mahallesi'nde iki komşu arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada sinirlerine hakim olamayan M.B.A. komşusuna evinden aldığı tüfekle ateş açtı.
Manisa'da Komşu Kavgasında Kan Aktı! Komşusunu Öldürdü, Aynı Tüfekle İntihar Etti

Aralarında daha önce husumet bulunduğu öğrenilen iki komşu arasında dün bir kere daha tartışma yaşandı. Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı olan Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda 56 yaşında olduğu açıklanan M.B.A. aralarında husumet bulunan 52 yaşındaki komşusu K.O. ile dün bir kere daha karşı karşıya geldi.

İki taraf arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma başlarken tartışma kısa sürede büyüyerek alevlendi. Sinirlerine hakim olamayan M.B.A. evden aldığı tüfek ile komşusunun üzerine kurşun yağdırdı. Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan K.O. göğsünden ve bacağından yaralandı.

KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ, AYNI TÜFEKLE İNTİHAR ETTİ!

Komşusunun silahından çıkan kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığılan K.O. olay yerinde hayatını kaybederken komşusuna ateş ettiği tüfeği göğsüne dayayan M.B.A. tetiği çekti. Kavga ve silah sesleri üzerine diğer komşular tarafından güvenlik güçlerine haber verilirken olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk etti.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalede komşusu tarafından vurulan K.O.'nun hayatını kaybettiği belirlenirken M.B.A. ise ağır yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen komşusunu vurduğu silahla intihar eden adamda kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından geniş kapsamlı soruşturma başlatılırken olayın meydana geldiği Üzüm Sokak'ta güvenlik güçleri tarafından kordon çekilerek güvenlik altına alındı.