Mansur Yavaş'tan Koronavirüs Önlemi! Ankara Büyükşehir Belediyesi Temizlik Çalışmalarına Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu sosyal paylaşımı ile Ankara'da salgın hastalıklardan korunmak için çalışma başlatıldığını duyurdu.
Mansur Yavaş'tan Koronavirüs Önlemi! Ankara Büyükşehir Belediyesi Temizlik Çalışmalarına Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu sosyal paylaşımı ile Ankara'da salgın hastalıklardan korunmak için çalışma başlatıldığını duyurdu. İşte Mansur Yavaş tarafından alınan önlemler.

Gün içerisinde Ankara'da yaşanan bazı gelişmeler halkın salgın hastalık konusunda tedirgin olmasına neden oldu.



Özellikle İran'dan gelen bir uçakta koronavirüs şüphesi olması nedeniyle Ankara'ya indirilmesi ve bu yolcuların karantinaya alınması vatandaşların tedirginliğini artırırken konuya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'tan son dakika açıklaması geldi.



MANSUR YAVAŞ'TAN SALGINLARLA TEMİZLİK AÇIKLAMASI



Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşımda belediyenin temizlik çalışmalarına değinildi.



Bu kapsamda toplu taşıma araçları başta olmak üzere çok sayıda alanda belediyenin gerekli önlemlerinin alındığı ifade edilerek bu çalışmalara dair bir video yayımlandı. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş söz konusu çalışmalara dair şu notu kamuoyuyla paylaştı.



"Vatandaşlarımızın sağlığını muhafaza etmek ve olası salgın hastalıklardan korumak amacıyla toplu taşıma başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında gerekli önlemler alınmıştır. Devletimizin ilgili mercileri ile iş birliği içerisinde çalışmalarımıza azami özenle devam edeceğiz."