Mart 2021 Emlak ve İnşaat Sektörü İŞKUR İş İlanları! Kadro Kadro Liste

Normalleşme sürecinin başlamasının ardından vatandaşların iş arama ilanlarına talepleri arttı.
Mart 2021 Emlak ve İnşaat Sektörü İŞKUR İş İlanları! Kadro Kadro Liste

Normalleşme sürecinin başlamasının ardından vatandaşların iş arama ilanlarına talepleri arttı. Pandemi sürecinde iş bulamayan on binlerce vatandaş iş hayatına dahil olmak istiyor. Bu süreçte talep gören alanlardan birisi de emlak sektörü ve inşaat sektörü.

Yaz döneminin gelmeye başlamasıyla birlikte çok sayıda inşaat firması farklı farklı meslek gruplarından personel alımları yapacaklarını ilan ettiler. İşte o kadro ve kontenjanlar.

EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI

İş arayan vatandaşlar için emlak ve inşaat sektöründe çok sayıda meslek grubunda ilan bulunuyor. Emlak alanında mesleki yeterlilik şartı getirilmesiyle ilan sayısı artarken inşaat sektöründe mevsime bağlı olarak bir yükseliş söz konusu. Türkiye geneli her il için yayımlanan iş ilanlarını kadro ve kontenjanlarıyla sizlerle paylaşıyoruz.

Emlak Sektörü Açık İş İlanları

Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı: açık iş ilanı sayısı 62.

Emlakçı/Emlak Komisyoncusu: açık iş ilanı sayısı 1.

İnşaat Sektörü Açık İş İlanları

Beden İşçisi (İnşaat) 152, İnşaat Bekçisi 2, İnşaat Boyacısı/Boyacı 6, İnşaat İşçisi 87, İnşaat Kalfası (Genel) 6, İnşaat Mühendisi 62, İnşaat Teknolojisi Teknikeri 62, İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 12, İskele Kurucusu-İnşaat (Metal Veya Ahşap) 8, Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri) 3, Şantiye Şefi-İnşaat 5.

İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanlarının tamamı İŞKUR üzerinden yayımlandı.

Adaylar öncelikle Türkiye İş Kurumu sistemine üyelikleri ile giriş yapacaklar. Daha sonra ilan arama sayfası üzerinden kendilerine uygun ilanları bulacaklar. Bunun için kadroya göre yada şehre göre arama yapacaklar. Burada en önemli husus çok sayıda firma ilanlarını temel şartlara göre yayımlamaları, adayların da aramalarını bu şekilde yapmaları gerekiyor.

Örneğin beden işçisi kadrosu için iş ilanı arayan bir aday sadece meslek kısmına beden işçisi yazıp kendi şehrini seçecek. Bu şekilde kendi şehrinde yer alan tüm ilanları görecek. İlan arama sayfasında yer alan diğer bilgiler boş kalsın.

İŞKUR PROFİL OLUŞTURMA

İŞKUR'un resmi web sitesine erişim sağlayacak adaylar daha sonra yukarıda yer alan iş arayan sekmesine tıklayacaklar. Burada karşılarına üye ol seçeneği çıkacak. Karşılarına form ekranı gelecek adaylar kendilerinden istenilen tüm bilgileri sisteme girecekler. Formu eksiksiz dolduran adaylar daha sonra bilgileri onaylayıp kayıt işlemini tamamlayacaklar.