Maskelerin Yeniden Satışına Dair İlk Bilgi! Ne Kadar Olacak ve Nerelerde Satılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında ücretsiz maske uygulamasının yanında vatandaşların daha kolay ulaşım sağlamaları adına satışa izin verileceğini açıklamıştı.
Maskelerin Yeniden Satışına Dair İlk Bilgi! Ne Kadar Olacak ve Nerelerde Satılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında ücretsiz maske uygulamasının yanında vatandaşların daha kolay ulaşım sağlamaları adına satışa izin verileceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından ise maskelerin satışlarına dair ilk bilgi geldi.

Türkiye koronavirüs salgını kapsamında ilk tedbir olarak maskelerin satışlarını yasakladı. Ücretsiz olarak vatandaşlara ulaştırılan maskeler ile dünyada dikkatleri üzerine çeken Türkiye bu alanda önemli bir hizmet sunmuş oldu.



Mayıs ayı itibariyle normalleşme sürecinin de başlamasıyla Türkiye yeni bir adım atmaya karar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni karar ile maske satışları yeniden başlayacak.



MASKE SATIŞLARI NEREDE YAPILACAK?



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maske satışlarına dair ilk bilgiler paylaşmasının ardından bundan sonraki süreçte satışların nasıl olacağı merak ediliyordu.



CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova bu konuya ilişkin ilk kulis bilgilerini paylaştı. Canova katıldığı canlı yayında yapmış olduğu açıklamasında maskelerin marketlerde de satılabileceğini ve belirli bir fiyat limiti ile satışlarına izin verileceğini ifade etti.



İşte O Açıklama



"Edindiğim ilk bilgilere göre eczanelerde satışı gerçekleşecek. Bunun dışında marketlerde de maske satılabilecek. Birçok yerde maske satışı olacağı bilgisini edindim. İnternet üzerinden, alışveriş portallarından da maske satılacak. Tabi bir fiyat üst sınırı olacak ve farklı maske tipleri için standartlar belirlenecek."



Emlak365.com