Masterchef ilk elenen yarışmacı 11 Ağustos 2024! MasterChef kim elendi?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef'te yarışmaya ilk veda eden isim belli oldu. 11 Ağustos Masterchef kim elendi, Serhat mı, Deniz mi elendi, yarışmaya bu hafta kim veda etti?
Masterchef ilk elenen yarışmacı 11 Ağustos 2024! MasterChef kim elendi?

Masterchef ilk elenen yarışmacı 11 Ağustos 2024! MasterChef kim elendi?- Ülkemizde yayımlanan en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Masterchef'te yeni sezon son derece hızlı başlamıştı. All Star sezonunu tamamlayan Masterchef 2024 sezonu için yeni yarışmacıların seçimi ile start vermiş, yapılan tadımlar ve yarışmaların sonucunda yeni sezonun kadrosu belirlenmişti. Yeni sezonun ilk elenen ismi ise dün gece belli oldu.

MASTERCHEF DÜN AKŞAM KİM ELENDİ, İLK ELENEN YARIŞMACI 2024 KİM OLDU?

Son derece zorlu bir seçim süreci geçirerek yeni sezona adını yazdırmayı başaran isimler arasında dün ilk eleme oyunu gerçekleştirilmişti. Mavi takım ve kırmızı takım arasında oynanan eleme oyununda kırmızı takımın kaptanı olan Ayşe son derece zorlu bir hafta yaşarken hem takım arkadaşları hem de kendisi potaya girmişti. Dün oynanan eleme oyununda potaya kalan kişiler Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar olarak sıralanmıştı.

Siyez unu ile yapılan yaratıcılık oyununda ilk turda kendisini potadan kurtaran isimler Muratcan, Çağlar ve Nigar olmuştu. Şef tabağı için elemeye kalan isimler ise Beyza, Deniz, Ayşe ve Serhat oldu. Mehmet Şef'in imza tabağı olan 'içli lagos' tabağını en başarısız yapan isim olarak Şefler yarışmanın favorisi olarak gösterilen Serhat oldu. Elenen isim şok yaratırken gözler bugün yapılacak olan kaptanlık oyunu ve kurulacak olan yeni takımlarda olacak.

Genel Yayın Yönetmeni