Masterchef Yarışmacıları İçin Özel Olarak Kiralanan Kızlar Evi Ve Erkekler Evi Nerede?

TV8'de yayınlanan ve büyük bir izlenme oranı yakalayan popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin nerede çekildiği ve yarışmacılara program tarafından tahsis edilen lüks villaların İstanbul'un hangi semtinde bulunduğu büyük bir merak konusu oldu? Masterchef Türkiye kız evi ve erkek evi nerede?Türk televizyonlarda en popüler programlardan birisi Masterchef Türkiye oldu.
Masterchef Yarışmacıları İçin Özel Olarak Kiralanan Kızlar Evi Ve Erkekler Evi Nerede?

TV8'de yayınlanan ve büyük bir izlenme oranı yakalayan popüler yarışma programı Masterchef Türkiye'nin nerede çekildiği ve yarışmacılara program tarafından tahsis edilen lüks villaların İstanbul'un hangi semtinde bulunduğu büyük bir merak konusu oldu? Masterchef Türkiye kız evi ve erkek evi nerede?

Türk televizyonlarda en popüler programlardan birisi Masterchef Türkiye oldu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olarak bulunduğu TV8 yapımı olan popüler yarışma programının çekildiği yer ve yapım tarafından yarışmacılara yarıışma süresince kalmaları için tahsis edilen lüks villaların nerede olduğu büyük bir merak konusu oldu.



MASTERCHEF TÜRKİYE NEREDE ÇEKİLİYOR?



TV8'de her akşam yayınlanan Masterchef Türkiye yarışması büyük bir izlenme oranı yakalayarak kolay elde edilemeyecek bir başarı yakaladı. Masterchef Türkiye TV8'in iddialı programlarından birisi haline gelirken yarışmada bulunan 16 kişi yemek yapma konusundaki hünerlerini göstererek birbirlerini geçmeye çalışıyorlar. Masterchef Türkiye'nin nerede çekildiği ise belli oldu. TV8'in İstanbul stüdyolarında oluşturulan özel bir stüdyoda Kemerburgaz Yolu Cendere Mevkii Sarıyer İstanbul'da çekilen Masterchef son dönemlerin en popüler televizyon yayını haline geldi.



Masterchef programınında bu sezon için özel yenilikler yapıldı. Bunlardan en önemlisi ise Kızlar Evi ve Erkekler Evi oldu. Tüm yarışmacılar erkekler ve bayanlar olarak iki ayrı evde yaşamaya başladılar. Yarışma bitenede kadar bayanlar Kızlar Evi'nde erkekler ise Erkekler Evi'nde yaşayacaklar.



Masterchef yarışmacıları özel olarak kiralanan evlerin programın çekildi stüdyoya yakın olduğu ve Sarıyer'de bulunduğu bildirildi. Tam adresin neresi olduğu bilgisi kamuoyuna verilmezken bazı yarışmcıların aynı odayı paylaştıkları ve evlerde tam donanımlı birer de mutfan bulduğu ifade edildi.



MASTERCHEF ERKEKLER EVİNDE HANGİ YARIŞMACILAR KALIYOR?



Masterchef Türkiye tarafından erkek yarışmacılar için tahsis edilen lüks villada yarışmacılardan Serhat Doğramacı, Emir Elidemir, Sedat Tuncer, Furkan Yalçın, Barbaros Yoloğlu, Berk İlter, Eray Aksungur, Uğur Yılmaz Deniz ve Celal Sarıgül kalıyor. Masterchef Türkiye 2020'den elenen yarışmacıların elendiği programın yayınlanmasının ardından evden ayrılacağı belirtildi.



MASTERCHEF KIZLAR EVİNDE HANGİ YARIŞMACILAR KALIYOR?



Masterchef Türkiye 2020 tarafından bayan yarışmacılar için kiralanan lüks villada Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Ayyüce Kamit, Esra Tokelli, Tanya Kilitkayalı, Gülşah Suna ve Ebru Has kalıyorlar. Bayan yarışmacıların sayısının az olması oda paylaşımında bu yarışmacılara kolaylık sağlıyor.



Emlak365.com