Masumlar Apartmanı Dizisinde Tempo Yükseliyor! Naci Ölecek mi?

Masumlar Apartmanı son bölümde asla yapamayacağını düşündüğü engellerin üstesinden gelmeyi başaran Safiye, buluşma günü geldiğinde Naci’nin hastalığı ile yere yığıldığından habersizdi.
Masumlar Apartmanı Dizisinde Tempo Yükseliyor! Naci Ölecek mi?

Masumlar Apartmanı son bölümde asla yapamayacağını düşündüğü engellerin üstesinden gelmeyi başaran Safiye, buluşma günü geldiğinde Naci’nin hastalığı ile yere yığıldığından habersizdi. Bu gören izleyici kitlesi ile yeni bölüme ilişkin fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını aramaya başladılar.

Safiye’nin Değişimi!

Masumlar Apartmanı son bölümünde Safiye’nin beynini yavaşça işleyen endişelerin yersiz olduğunu ispat etmek ve bu kuruntulara bir son vermek isteyen Naci, hastalıkla boğuştu günlerde de boş durmayarak planlarını sergiledi. 21 bölümde Naci, Safiye’ye zorlukları aşabileceği düşüncesini aşılarken, kara bulutları ortadan kaldırdı.

Dışarı ayak basacağı sırada Safiye’nin gözünde ailesi canlansa da Naci’nin ektiği umut tohumları ardından istediğini gerçekleştirebildi. Şimdi ise 22. Bölüm fragmanına ilişkin detaylar merakla bekleniyor. 22.bölüm fragmanı ise internet üzerinden ve genel yayın akışından yayınlamaya başladı.

Dizi de Tempo Yükseliyor!

İlk bölümü ile 15 Eylül 2020 tarihinde TRT 1 ekranlarına gelen dizinin yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanan bu başarılı dizi her geçen gün yükselen temposu ile ekranlara geliyor. OGM Medya imzalı dizinin son bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmeler ardından 22. bölümde işler biraz daha tempo kazanıyor.

Son sahnelerde Safiye kıyafetlerini giyinip hazırlanarak, Naci’yi beklemeye koyulmuştu. Naci’nin zamanında gelmemesi ise Safiye’yi telaşlandırmaya başlamıştı. Tam bu sırada ise Naci hastalığı yüzünden evinde zor anlar geçiriyordu. Ansızın yere yığılan karakter, her kesin kafasında ölüp ölmediğine dair sorular bıraktı. Bu sorunun cevabı ise 16 Şubat Salı yani yarın ekranlara gelecek olan yeni bölümde izleyenlere açıklanacak.

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların rol aldığı dizide, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun gibi başarılı oyuncular karakterlere hayat veriyorlar. Masumlar Apartmanı yeni 22. bölümü ile 16 Şubat Salı saat 20:00’da TRT 1 ekranlarına gelecek.