Meltem Miraloğlu Kendisinden 48 Yaş Büyük Olan Kocası Ölünce Amerika'da Emlak Zengini Olacak!

Oynadığı Hayat Devam Ediyor isimli dizide canlandırdığı küçük gelin rolü ile ünlenen Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleştiği haberi ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Amerika'da kendisinden tam 48 yaş büyük olan zengin bir iş adamı ile evlendiği haberleri ile gündemi sallayan Miraloğlu şimdi de imzaladığı iddia edilen miras sözleşmesi ile gündeme geldi.
Meltem Miraloğlu Kendisinden 48 Yaş Büyük Olan Kocası Ölünce Amerika'da Emlak Zengini Olacak!

Hayat Devam Ediyor isimli dizide kendisinden yaşça büyük birisi ile evlendirilen çocuk gelin rolünü canlandıran ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, Türkiye'den ayrılarak Amerika'ya yerleşmeye karar vermişti.

Amerika'da yaşayan 82 yaşındaki zengin bir işadamı ile evlendiği haberleri ile magazin gündemini sallayan Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük olan eşi ile "televizyon dizisinde canlandırdığı rol gerçek oldu" yorumları yaptırmıştı.

KENDİSİNE ARABA HEDİYE ALAN EŞİNE MİRAS SÖZLEŞMESİ İMZALATTI!

Sabah Gazetesi tarafından yapılan habere göre Patrick isimli iş adamı ile evlenen Miraloğlu eşi ile boşanmaya karar vermiş, evini terk ettiği iddia edilmişti. Eşi tarafından evinden atıldığı iddia edilen Miraloğlu'nun bu seferde 62 yaşında olan psikoloğu ile bir ilişki yaşamaya başladığı haberleri gündeme gelmişti.

Yapılan son haberde ise Miraloğlu'nun kendisine barışma hediyesi olarak araba alan eşine vasiyet sözleşmesi karşılığında döndüğü iddia edildi. 2019 senesinde evlendiği eşine dönen Miraloğlu'nun imzaladığı sözleşme ile eşinin vefat etmesi durumunda Amerika'da emlak zengini olacağı belirtildi.

Kendisine Green Card başvurusu yapmayan ve Hollywood'a gitme isteğini yerine getirmediği için kavga ettiği eşinden ayrılma noktasına gelen Miraloğlu'nun eşinin kendisine son model kırmızı bir spor araba hediye aldığı ve imzaladığı vasiyet sözleşmesi kapsamında eşinin vefat etmesi halinde şu anda beraber oturdukları lüks villanın yanı sıra maddi değeri yüksek olan 2 lüks ev, iki süper lüks spor araba, lüks karavan, farklı bankalarda bulunan yüksek tutarlı hesaplar, lüks tekne ve Amerika'da farklı eyaletlerde bulunan çok sayıda arsa da kalacak.