Mert Yaşar Kimdir, Özlem Zengin'e Ne Dedi?

AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında twitter üzerinden paylaşım yapan Mert Yaşar gündemi sarstı.
Mert Yaşar Kimdir, Özlem Zengin'e Ne Dedi?

AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında twitter üzerinden paylaşım yapan Mert Yaşar gündemi sarstı. Mert Yaşar hakkında yasal süreç başlatılırken atılan tweet'de merak konusu oldu. Özellikle de Mert Yaşar'ın hesabını gizli konumuna alması ve bakan kişilerin paylaşımı görememesi de duyulan merakı arttırdı.

MERT YAŞAR KİMDİR?

Özlem Zengin hakkında yapmış olduğu paylaşım nedeni ile büyük tepki çeken ve hakkında yasal süreç başlatılan Mert Yaşar'ın kim olduğu bilgisi de merak konusu oldu. AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında atmış olduğu tweet sonrası gündeme gelen Mert Yaşar profilinde kendisini hukukçu ve avukat olarak tanımlarken arabulucu olarak ta görev alıyor.

Özel Saint-Benoit Lisesinden 1996 yılında mezun olan Yaşar ardından Galatasaray Üniversitesinden lisans düzeyinde mezun oldu. 2001 ve 2003 yılları arasında yüksek lisansını tamamlayarak avukat oldu. Kadir Has Üniversitesi Spor Araştırmaları Merkezi'nde Danışma Kurulu Üyesi ve aynı zamanda spor hukuku eğitmeni olarak görev alan Yaşar'ın kendi hukuk bürosu bulunmaktadır.

Mert Yaşar Kimdir, Özlem Zengin'e Ne Dedi?

MERT YAŞAR ÖZLEM ZENGİN'E NE DEDİ, MERT YAŞAR OLAYI NEDİR, TWİTTER ÜZERİNDEN ATILAN TWEET NEYDİ?

Mert Yaşar'ın hesabını gizlemesi sonrasında atılan tweet merak konusu oldu. Mert Yaşar hesabından AK Parti Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili olan Özlem Zengin hakkında yukarıda yer alan tweeti atarak büyük tepki çekmişti.

Konu hakkında özellikle de AK Partili isimler, milletvekilleri ve bakanlar sert tepki göstermiş, Mert Yaşar hakkında adli süreç başlatılmıştı.