Mesut Özil Ve Amine Gülşe Çifti Çamlıca'daki Tripleks Villalarını Dekore Ettiriyorlar!

Fenerbahçe'ye transfer olmak için gün sayan Arsenal futbolcusu Mesut Özil transfer olduktan sonra İstanbul'daki yaşayacağı ev için daha şimdiden harekete geçti.
Mesut Özil Ve Amine Gülşe Çifti Çamlıca'daki Tripleks Villalarını Dekore Ettiriyorlar!

Fenerbahçe'ye transfer olmak için gün sayan Arsenal futbolcusu Mesut Özil transfer olduktan sonra İstanbul'daki yaşayacağı ev için daha şimdiden harekete geçti. 10 Milyon Dolar karşılığında Çamlıca'da tripleks bir villa alan ünlü futbolcu evin tüm dekorasyon işlerini ise eşi Amine Gülşe'ye bıraktı.

Uluslararası düzeyde tanınan ünlü futbolcu Mesut Özil, Arsenal'den Fenerbahçe'ye transfer olmak için gün sayıyor. Bu transfer görüşmeleri her iki kulüp arasında devam ederken yalnızca küçük detayların kaldığı bildiirldi. Mesut Özil ise Fenerbahçe'ye transferini kesin olarak gördüğü için eşi ile beraber İstanbul'da yaşayacağı ev için çalışmalara başladı.



10 MİLYON DOLARA VİLLA SATIN ALMIŞTI



İstanbul Çamlıca'da Elif Dürüst'ün sahibi olduğu tripleks villayı geçtiğimiz yıl 10 milyon dolar ödeyerek satın alan Mesut Özil, Fenerbahçe'ye imza atmadan önce yeni evine yerleşmek istiyor. Geçtiğimiz yıl satın alınan evde bu yaz da kiracı çıkınca taşınmak için tek engel dekorasyon kaldı. Bu konuda oldukça hızlı hareket eden ünlü futbolcu evin tüm dekorasyon işlerini de eşi Amine Gülşe'ye devretti.



DEKORASYONU AMİNE GÜLŞE YAPIYOR!



Çamlıca'daki villanın asıl sahibi olan Elif Dürüst'ün babası işadamı Ekrem Dürüst bu yapıyı oldukça şatafatlı bir mimariyle inşa ettirmiş ve villanın içinin dekorasyonunda da oldukça lüks tercihler yapılmıştı. Mesut Özil'in dekorasyon işini devrettiği Amine Gülşe ise hemen koları sıvadı. Bir mimar ile anlaşan Amine Gülşe, villanın sade bir dekorasyonla yenilenmesini istedi. Dekorasyon çalışmaları yoğun bir şekilde başlarken tripleks villanın kısa bir süre içerisinde bambaşka bir görünüme sahip olacağı belirtildi.



Mesut Özil'in bir kaç gün içerisinde Fenerbahçe'ye imza atması beklenirken yeni evin dekorasyon şlemlerinin de bu hafta içerisinde bitmesi bekleniyor. Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin Çamlıca'daki tripleks villalarına gelecek hafta taşınacakları belirtildi.



Emlak365.com