Mesut Özil Ve Eşi Amine Gülşe 49 Milyon Liraya Satın Alacakları Malikane İle İngiliz Kraliyet Ailesine Komşu Oluyor

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Mesut Özil ve oyuncu eşi Amine Gülşe İngiltere'nin Cotswolds Bölgesi'nde bir malikane satın almak için harekete geçtiler.
Mesut Özil Ve Eşi Amine Gülşe 49 Milyon Liraya Satın Alacakları Malikane İle İngiliz Kraliyet Ailesine Komşu Oluyor

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Mesut Özil ve oyuncu eşi Amine Gülşe İngiltere'nin Cotswolds Bölgesi'nde bir malikane satın almak için harekete geçtiler. Mesut Özil ve eşi, David Beckham ve Victoria Beckham ile İngiltere Kraliyet Ailesi üyeleriyle komşu olmaya hazırlanıyorlar.

Ünlü futbolcu Mesut Özil futbolu ile değil bu sefer emlak yatırımı ile gündeme geldi. İngiltere Premier Lig'in köklü ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Türk futbolcu Mesut Özil İngiltere'nin lüks mevkilerinden olan Cotswolds Bölgesi'nde bir malikane satın almaya hazırlanıyor.



MESUT ÖZ;L VEEŞİ AMİNE GÜLŞE YENİ MALİKANE ARAYIŞINDA



2019 yılında oyuncu Amine Gülşe ile evlenen ve bu evliliklerinden bir çocukları olan ünlü çift İngiltere'de yeni evleri ile dünyaca tanınmış isimlerle komşu olacaklar.



Mesut Özil'in malikane almak istediği bölgede İngiltere futbolunun unutulmaz isimlerinde olan David Beckham ile eşi Victoria Beckham'ın da malikaneleri bulunuyor. Ayrıca İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin malikaneleri de aynı bölgede bulunuyor.



49 MİLYON TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI



İngiltere'de bir emlak danışmanı ile çalışmaya başlayan Mesut Özil Cotwold Bölgesi'nde makilane satın almak için talimat verdi. Bütçesini de emlak danışmanına bildiren Mesut Özil 5 milyon paundu gözden çıkardığını iletti. Ayrılan bütçenin Türk lirası karşılığı ise 49 Milyon TL oluyor.



Emlak365.com